Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αγιογραφίες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις

Και όμως η αγιογραφία του Μητσοτάκη, που του δώρισε ο διάσημος πλέον Αντώνης Ρουμπάτης, διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας- που τόσο σχολιάστηκε και έγινε viral στο διαδίκτυο- δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

‘Οπως πληροφορούμαστε από την Κέρκυρα λίγα 24ωρα μετά τις επισκέψεις και τις υποσχέσεις που δόθηκαν δεξιά και αριστερά από τον πρωθυπουργό και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ η ψυχρολουσία που δέχτηκαν οι Κερκυραίοι ήταν άνευ προηγουμένου Γιατί μηδενικές είναι οι νέες προσλήψεις σε μόνιμους γιατρούς για την Κέρκυρα, στη νέα προκήρυξη του υπουργείου που αφορά κυρίως την ενίσχυση των νησιών με γιατρούς και που ανακοινώθηκαν μετά την απονομή των αγιογραφιών.

Σε μια εποχή που στο όμορφο νησί των Φαιάκων η τουριστική σαιζόν τρέχει και όλα δείχνουν ότι είμαστε ενώπιον ενός δευτέρου κύματος της πανδημίας με την παραφιλολογία για κρούσματα να ανθίζει και κανένας υπεύθυνος να μην ενημερώνει για το τι γίνεται στο νησί, η Κέρκυρα είναι αθωράκιστη σε επίπεδο υγειονομικών υπηρεσιών.
Όπως μάλιστα σημειώνει ο Τομέας Υγείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο νησί “επί ένα χρόνο διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας δεν έχει προκηρυχθεί ούτε μια νέα μόνιμη θέση γιατρού στις δομές υγείας της Κέρκυρας (πέραν των θέσεων που είχαν δοθεί από το ΣΥΡΙΖΑ το Μάιο του 2019 και επαναπροκηρύχθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση 8 μηνών τον Ιανουάριο).”

Τέλος – όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση -μετά την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών περί βλάβης για το δωρισμένο από τον Ιατρικό Σύλλογο μηχάνημα μοριακών τεστ για τον Covid, στο οποίο ούτε νέα αντιδραστήρια δε μπορεί να αγοραστούν από το νοσοκομείο και για αυτό και δε λειτουργεί επί της ουσίας, ο υπουργός υγείας άδειασε τους εμπνευστές της δωρεάς που περιχαρείς φωτογραφίζονταν προ διμήνου, αφού υποσχέθηκε νέο μηχάνημα!

“Ομορφιές της κυβερνώσας δεξιάς, στην πλάτη του κόσμου που αγωνιά για την υγεία του και για το πως θα ανταπεξέλθει οικονομικά…” καταλήγει η ανακοίνωση του Τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *