Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών εναντίον του Αντένα!

Διάβημα διαμαρτυρίας στον Αντένα ετοιμάζουν τα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών όλων των βαθμίδων για το γεγονός ότι ο ενωμοτάρχης της πετυχημένης σειράς “Αγριες μέλισσες”, που υποδύεται ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές, είναι το αντιπρότυπο του Έλληνα αστυνομικού και προσβάλλει το σώμα.
Με δεδομένο ότι εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές παρακολούθησαν κάθε Δευτέρα  με Πέμπτη το σήριαλ αυτό, οι εντυπώσεις που σχημάτισαν για την Ελληνική Αστυνομία ήταν απαξιωτικές για το πρεστίζ των ανδρών της.
Γιατί ο ήρεμος ενωμοτάρχης ήταν ο μόνος που δεν είχε σεξουαλικές επαφές σε σχέση με τους άλλους ήρωες της σειράς, “που το έδωσαν για να καταλάβει”, που λέει και ο λαός μας, μάλιστα μέσα από απίθανους συνδυασμούς και ερωτικά τρίγωνα, προς τέρψιν των φιλήδονων Ελλήνων!
Το γεγονός αυτό αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως για την υστεροφημία ειδικά της ενδόξου Ελληνικής χωροφυλακής, που κυριολεκτικά “γαμούσε και έδερνε” σε ιστορικές εποχές για την ελευθερία της χώρας μας και στην σειρά του Αντένα εμφανίζεται να πάσχει από έλλειψη ερωτικής ορμής και παρουσιάζει μάλιστα  και φιλελεύθερες τάσεις. 
Με τις πιέσεις αυτές ελπίζουν ότι ο σεναριογράφος  στον Β’ κύκλο της σειράς θα αλλάξει τακτική και θα παρουσιαστεί ένας πολύ διαφορετικός ενωμοτάρχης, άξιος των καλύτερων παραδόσεων της Ελληνικής χωροφυλακής.
Ρίτα Πουλακίδα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *