Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αντιδράσεις προκαλεί η πρόταση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ να δοθεί στο κλειστό της Λιμνοπούλας το όνομα “Νίκος Φιλίππου”

Αντιδράσεις προκαλεί στον αθλητικό κόσμο της πόλης μας η απόφαση της επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, που στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της αποφάσισε να  προτείνει να δοθεί   στο κλειστό της Λιμνοπούλας  το όνομα  του πρώην παίκτη μπάσκετ του Άρη και της Εθνικής Νίκου Φιλίππου.
Την πρόταση κατέθεσε ο πρόεδρός της Επιτροπής Διοίκησης, Παντελής Κολόκας και  η πρόταση ψηφίστηκε ομόφωνα απ’ όλα τα μέλη.

 Οι ενστάσεις των διαφωνούντων επικεντρώνονται στην άποψη ότι  στο κλειστό της Λιμνοπούλας αναδείχτηκαν σπουδαίοι αθλητές και εργάστηκαν ακόμη σπουδαιότεροι προπονητές όλων των αθλημάτων με λαμπρά  αποτελέσματα για την Ελλάδα, όπως χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι διαφωνούντες ζητούν να μάθουν, αν υπήρξε λίστα προτεινόμενων από την οποία επιλέχτηκε ο λαμπρός καλαθοσφαιριστής του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ.
Μάλιστα για τον Νίκο Φιλίππου σημειώνουν ότι μικρή είναι η σχέση του με το κλειστό της Λιμνοπούλας, από το οποίο έφυγε έφηβος και ξαναγύρισε μόνο μια φορά για να κάνει καμπ επί πληρωμή και μικρή η σχέση του με τον Γιαννιώτικο αθλητισμό, σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι τα χρόνια που δούλεψε στην Εθνική Ελλάδος ως προπονητής δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ανάπτυξη του μπάσκετ στην πόλη μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *