Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κορωνοϊός: ‘Η ο ΕΟΔΥ δίνει ψεύτικα στοιχεία για την Ήπειρο ή η Περιφέρεια Ηπείρου συγκάλυπτε τα κρούσματα

Ο χάρτης του ΕΟΔΥ που δημιούργησε τις αντιδράσεις

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στην Ήπειρο από τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για τη Θεσπρωτία, όπου όπως φαίνεται και στο σχετικό χάρτη ο νομός έγινε πράσινος όχι γιατί στη Θεσπρωτία σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αυξήθηκε η επιρροή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά γιατί με πράσινο ( που σημειωτέον είναι το χρώμα …της ελπίδας)  ορίζονται οι περιοχές με τα περισσότερα κρούσματα.
Άξιο παρατήρησης είναι ότι πρωταγωνιστές στην ανακίνηση του θέματος είναι sites, όπως το Epirus Post,  που είναι γνωστό ότι πρόσκεινται στην Περιφερειακή Αρχή, η οποία είχε ανακοινώσει μικρότερο αριθμό κρουσμάτων στη Θεσπρωτία, αλλά και χαρακτηρίζονται  και ως φιλοκυβερνητικά.
Δεν γνωρίζουμε, βέβαια,  τι θέλουν να πετύχουν με τις δημοσιεύσεις αυτές αυτά τα μέσα, αφού με όσα γράφουν δυο πράγματα συμβαίνουν.
Ή η περιφερειακή Αρχή έδινε ψεύτικο αριθμό κρουσμάτων ή η κεντρική κυβέρνηση έχει βάλει στον μαύρο πίνακα- στην προκείμενη περίπτωση …πράσινο- την Ήπειρο, δίνοντας υπεράριθμα κρούσματα.
Πάντως για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ είχαν κατηγορήσει την περιφερειακή Αρχή ότι παραποιεί τα στοιχεία για τον κορωνοϊό και δεν δίνει τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων συγκαλύπτοντας όσα συμβαίνουν στην Ήπειρο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *