Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν ο …Βενιζέλος καταπίνει την κάμηλο της ΝΔ και διυλίζει τον κώνωπα του ΣΥΡΙΖΑ!

Άστραψε και βρόντησε ο συνταγματολόγος της συμφοράς Ευάγγελος Βενιζέλος βγαίνοντας από τη χειμερία νάρκη του.
Και τι απεφάνθη ο αθεόφοβος; Ότι ούτε λίγο ούτε πολύ όσα αποκαλύπτονται για το Μάτι, τον Καλογρίτσα και την υπόθεση Νοβάρτις αποτελούν …εσχάτη προδοσία!!!
Το μόνο που δεν εξεστόμισε είναι ότι πρέπει να στηθούν εκτελεστικά αποσπάσματα για τον Τσίπρα, τη Γεροβασίλη και τον Νίκο Παππά…
Και έκανε αυτή τη νομική διάγνωση ο συνταγματολόγος, που δεν έχει βγάλει άχνα για τις τόσες παραβιάσεις του συντάγματος από τη Νεοδημοκρατική κυβέρνηση του Μητσοτάκη εδώ και ένα χρόνο.
Τα αλλεπάλληλα πραξικοπήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον Θεοδωρικάκο, την κατάλυση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης με τη δίωξη της εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Τουλουπάκη, που ερευνούσε τα σκάνδαλα της τωρινής κυβέρνησης και που είχαν προαναγγείλει τα κυβερνητικά στελέχη, την απαγόρευση των συναθροίσεων και τόσα άλλα που συμβαίνουν καθημερινά.


Και πότε έκανε αυτή την επιστημονική διάγνωση ο “συνταγματολόγος”, ευτελίζοντας και το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας;  Την ημέρα της προδοσίας της Κύπρου για την οποία ευθύνεται η παράταξη στην οποία προσχώρησε, αφού σαρξ εκ της σαρκός της Δεξιάς ήταν αυτοί που έκαναν την μεγαλύτερη προδοσία στην σύγχρονη Ελλάδα.
Εσχάτη προδοσία είναι όσα δήθεν  “αποκαλύπτονται” από τις παρακολουθήσεις του παρακράτους της Δεξιάς και στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν το λαό από την πραγματικότητα και εσχάτη προδοσία διέπραξαν όσοι πρόδωσαν την πατρίδα και άνοιξαν την κερκόπορτα στον εχθρό! 
Όλοι ίσα και όμοια…
Δια χειρός Βενιζέλου…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *