Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νέα Εξώδικα της Όλγας Γεροβασίλη- Αγριεύει η πολιτική σύγκρουση

Εξώδικα της Όλγας Γεροβασίλη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προς τον Γιώργο Κύρτσο, Ευρωβουλευτή της ΝΔ και προς τον Γιάννη Κουρτάκη για τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος της επιδόθηκαν προ ολίγου, με επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες κατά νόμο.

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη γιατί, όπως αναφέρει το εξώδικο, στις 19.07.2020 στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ προέβη σε πλήθος προσβλητικών, απαξιωτικών της προσωπικότητάς της, εξυβριστικών χαρακτηρισμών και σχολίων καθώς και σε συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος της, βάναυσα πλήττονταςτην τιμή και την υπόληψή της. Την εν λόγω δε τηλεοπτική παρέμβασή την ανάρτησε και ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο, Twitter (Τουίτερ)στο οποίο έχει πρόσβαση άδηλος αριθμός προσώπων, επιτείνοντας την ηθική βλάβη που προξένησε.

Για τον Γιώργο Κύρτσο γιατί με επάλληλες αναρτήσεις στα ηλεκτρονικά δια του διαδικτύου και συγκεκριμένα στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Twitter (Τουίτερ), προέβη σε πλήθος προσβλητικών και απαξιωτικών της προσωπικότητάς μου σχολίων, με συκοφαντικούς ισχυρισμούς και για τον Γιάννη Κουρτάκη, δημοσιογράφο για τους ίδιους λόγους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *