Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

To «ποτέ ξανά» του Αντώνη Σαμαρά

Νικόλ Λειβαδάρη στο tvxs.gr

Ο Αντώνης Σαμαράς χθες στην Βουλή δίδαξε ρεβανσισμό και σκόρπισε διχασμό. Πήρε το «μέχρι τέλους» και το έφτασε στο «ποτέ ξανά», ορίζοντας και το νέο δόγμα ενός ορκισμένου αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου. Μετέτρεψε το στοίχημα της προσωπικής του δικαίωσης σε παραταξιακό μανιφέστο, υπέδειξε περίπου ως… εθνικό στόχο την απονομιμοποίηση του Αλέξη Τσίπρα και της αριστεράς, κι ανέβασε τον πήχη της πόλωσης σε επίπεδα δημοκρατικού κινδύνου. Και, λογικά, πρέπει να άφησε τον, απόντα, Κυριάκο Μητσοτάκη βαθιά προβληματισμένο για το μέλλον της πολιτικής τους συγκατοίκησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέβηκε στο βήμα της Βουλής τουλάχιστον ως αρχηγός κόμματος. Εβγαλε ετυμηγορία οκταπλής ενοχής για τον «ηθικό αυτουργό» Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ενοχοποίησε ως «φυσικούς αυτουργούς της σκευωρίας» του τρεις εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς (Τουλουπάκη, Ντζούρα, Μανόλη) και έκανε ό,τι είχε αποφύγει να κάνει εδώ κι έναν χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Υπέδειξε ευθέως ως «ιθύνοντα νου» και εντολέα των «σκευωρών» τον Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «ένας πρωθυπουργός εάν είναι ένοχος πρέπει να πάει φυλακή» και υπαινίχθηκε κι άλλα Ειδικά Δικαστήρια – «είμαστε ακόμη στην αρχή», διαμήνυσε. Για να καταλήξει ταυτίζοντας την ψήφο παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο με ψήφο «αποτροπής» και αποκήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ:«Το «ποτέ ξανά», είπε, «μέσα από τη σημερινή ψηφοφορία, θα υπηρετήσει και την Πολιτική ζωή του τόπου. Δεν είναι ψήφος εκδίκησης! Είναι ψήφος συνείδησης! Είναι ψήφος αποτροπής. Είναι ψήφος απελευθέρωσης από την μαυρίλα και την παρακμή».

Εν ολίγοις, ο Αντώνης Σαμαράς εξέλιξε χθες και συνθηματοποίησε το παλιό δόγμα Βορίδη. Τότε, το 2018, ο Μάκης Βορίδης έλεγε ότι «πρέπει να υπάρξει στρατηγική ήττα των ιδεών της Αριστεράς, για να μην ξαναβρεθεί στην εξουσία με οποιαδήποτε μορφή της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να κάνει παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς για να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία». Τώρα, ο Αντώνης Σαμαράς συμπυκνώνει το ίδιο μήνυμα στο «μέχρι τέλους – ποτέ ξανά».
Κατόπιν τούτου, στην κοινοβουλευτική ιστορία καταγράφεται το ότι ο άνθρωπος που δεν παρέδωσε ούτε τα κλειδιά του Μαξίμου στον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας, δίδαξε χθες τι σημαίνουν… θεσμοί και Δημοκρατία: «Κάνουμε το Χρέος μας! Και το κάνουμε στο ακέραιο. Μέχρι τέλους», διακήρυξε.. «Για τη Δικαιοσύνη, Μέχρι τέλους! Ποτέ ξανά «παραμάγαζα»…Για τη Δημοκρατία, Μέχρι τέλους! Ποτέ ξανά σκευωρίες…Για την Πατρίδα, μέχρι τέλους! Αδιαπραγμάτευτο…Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το απόστημα έσπασε. Η κάθαρση είναι στα χέρια σας. Μέχρι τέλους-Ποτέ ξανά!».
Και καταγράφεται ακόμη ότι ο πολιτικός που, ως πρωθυπουργός, άφησε 200 εκατομμύρια και κάτι ψιλά στα ταμεία του κράτους τζογάροντας την χώρα στο στοίχημα της αριστερής παρένθεσης, έδωσε μέσα από την Βουλή το σύνθημα του νέου διχασμού κηρύσσοντας ανένδοτο κατά της… επαράτου αριστεράς.

Στην πολιτική ουσία εγγράφεται υποθήκη μιας παράτολμης «συγκυβέρνησης». Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης απουσίασε χθες από την Βουλή, δίνοντας όλον τον πολιτικό χώρο στον Αντώνη Σαμαρά. Οι περισσότεροι στην ΝΔ συνέδεαν αυτή την απουσία του πρωθυπουργού με την σταθερή επιδίωξή του να κρατά εαυτόν σε απόσταση από το τοξικό κάδρο της ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής.
Οι πλέον καχύποπτοι έβλεπαν
πολιτικό deal: Πλήρη υιοθέτηση της ρεβανσιστικής ατζέντας Σαμαρά, με
αντάλλαγμα την ανοχή του τελευταίου στις δύσκολες αποφάσεις που
επίκεινται στα ελληνοτουρκικά. Εάν αυτό ισχύει, πρόκειται για κίνηση
εξαιρετικά υψηλού ρίσκου από την πλευρά του πρωθυπουργού…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *