Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μια είδηση που προκαλεί ανατριχίλα

Στέφανος Καραμούτσιος

Ψάχνουν τους τρεις αντάρτες στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛΛ, που δεν ψήφισαν να παραπεμφθεί ο Παπαγγελόπουλος, διαβάζουμε στα ΜΜΕ.
Μια είδηση που προκαλεί ανατριχίλα, γιατί δείχνει σε ποιες επικίνδυνους ατραπούς έχει εισέλθει εδώ και χρόνια η μεταπολιτευτική μας δημοκρατία, την αποκατάσταση της οποίας γιορτάζουμε σήμερα, αφού αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τα κόμματα ότι πρέπει να απονέμεται η δικαιοσύνη.
Όχι κατά συνείδηση και με βάση τα στοιχεία αλλά διατεταγμένα, όπως γινόταν στα έκτακτα στρατοδικεία της Χούντας.
Είναι μελανό σημείο της δημοκρατίας η  δυνατότητα των πολιτικών να διώκουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους με το έτσι θέλω και μόνο στηριγμένοι σε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Αυτό δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο αντεκδικήσεων και μίσους, που πόρρω απέχει με τη νηφαλιότητα που απαιτείται για να αποδοθεί η δικαιοσύνη.
Οι εικόνες  του φανατισμού και της εξαλλοσύνης που επικράτησαν στην συνεδρίαση για την παραπομπή του πρώην υπουργού αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές.
Και δυστυχώς αντί οι βουλευτές όλων των κομμάτων να εξεγερθούν και να ζητήσουν να έχουν, όπως όλοι οι πολίτες, τον φυσικό τους δικαστή, ανέχονται και την ασυλία αλλά και τις διάτρητες κοινοβουλευτικές διαδικασίες παραπομπής των πολιτικών προσώπων που έχει στόχο η εκάστοτε εκτελεστική εξουσία.
Και μεταβάλλονται έτσι σε καθαρά πιόνια της, συμβάλλοντας σε μια κατάσταση, όπου η διάκριση των εξουσιών, που είναι εκ των ων ουκ άνευ για μια ευνομούμενη δημοκρατία,  είναι 46 χρόνια μετά την πτώση της το διαρκώς ζητούμενο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *