Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Απ την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω;

Ομηρική μάχη με σεξουαλικούς υπαινιγμούς διεξήχθη στον ιερό χώρο της Βουλής μεταξύ δύο θρύλων της ιατρικής και της πολιτικής!
Από την μία ο Αρκάς Αντιπρόεδρος της Βουλής, ακτινολόγος Κωσταντινόπουλος Οδυσσεύς. Δικαίωσε το όνομα του περιπλανώμενος σε διάφορες φράξιες, από την Αριστερή Πρωτοβουλία στους σκληρούς Βενιζελικούς και τώρα ετοιμάζεται να επεκτείνει τα ταξίδια του και στο …εξωτερικό.

 Κατάφερε ωστόσο να συνταξιοδοτήσει τον πολύ κ Δημήτρη Ρέππα. Αντιστοίχως τα κατάφερε κι η αναιδής Νάντια (θα την … σκίσω) με τον κ Μιχάλη Καρχιμάκη, ενώ ακόμη και ο Χάρης Καστανίδης διεσώθη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη (του ΠΑΟΚ όχι του ΠΑΚ)…
 Κι όλα αυτά τα παρακμιακά για το ποιος θα είναι στην Βουλή  για να υπερασπίζεται τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον παρεξηγημένο. Ας τον αναλάβει η Πρόεδρος Φώφη.

Από την άλλη ο Αχαιός τακτικός καθηγητής ενδοκρινολογίας, Κων/νος Μάρκου και από έτους βουλευτής. Σε αυτό τον “θρύλο” είχε αναθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ την προεδρία ΚΕΣΥ, δηλαδή την μεταρρυθμιστική του πολιτική  για το brain drain των νέων γιατρών, για τις ειδικότητες και τις εξειδικεύσεις, για την ολοκλήρωση του ΕΣΥ κλπ.
 Το μόνο που κατάφερε ήταν η εκλογή του στην Βουλή, αφού με τις εξυπηρετησούλες ξεπέρασε τον κ. Βέττα, μια αξιόλογη κοινοβουλευτική παρουσία.
 Ας τον βάλουν τώρα δίπλα σε Ματθαιόπουλο και ΣΙΑ, καθώς και σε διάφορους άλλους, που προκάλεσαν την κουλοποίηση της χώρας κι αντί να κρυφτούν, κάνουν τώρα και face control, σαν πορτιέρηδες της διεύρυνσης.
Ένα από τα κατορθώματα του γραφικού αυτού τύπου ήταν κι η άρνηση του να παραιτηθεί από την προεδρία του ΚΕΣΥ, επικαλούμενος, ότι ήταν τάχα εκλεγμένος!
Έκανε έτσι μάγκα τον κ Βασίλη Κικίλια, του διοικητή Πατέρα, του ΚΕΘΕΑ, του Αρκουμανέα και των άλλων λαμπρών τοποθετήσεων.
Τουλάχιστον, η Κεραμέως τον άλλο ρατσιστή πανεπιστημιακό, τον υβριστή του “αράπη” Γιάννη Αντετοκούμπο, τον σουτάρισε αυθημερόν.
Ούτε όσο η Κεραμέως, ο ΣΥΡΙΖΑ του ηθικού πλεονεκτήματος;
Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *