Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όλη η αλήθεια για την ” αποκάλυψη” Παπαχρήστου για τον Τσίπρα, που συγκλονίζει το Πανελλήνιο

Το πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα

Δεν έκανε κρουαζιέρα στο Ιόνιο ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ψευδώς αποκαλύπτει στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος αλλά και ούτε και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που διαψεύδει τον δημοσιογράφο,  είναι αληθινή!
Πού, άραγε, βρίσκεται η αλήθεια για το θέμα που κρατά σε αγωνία τους Έλληνες και παραμένει άλυτο μυστήριο για τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας, που θέλει να ενημερώνει σωστά και αντικειμενικά τους Έλληνες;
Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο συνεργάτης μας στην Κέρκυρα, Σπύρος Παντζάρας, πράγματι  ο Αλέξης Τσίπρας στο διάστημα 17 με 22 Ιουλίου έλειψε για δυο μέρες  και δεν ήταν ούτε στην Ζάκυνθο ούτε στην Αθήνα, γιατί πήγε “incognito”στο νησί των Φαιάκων.
Τον προσκάλεσε ο παλιός του φίλος Λεωνίδας Ρουμπάτης, διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας, για τον οποίο τόσο θόρυβος έγινε, όταν στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κέρκυρα και στο νοσοκομείο του είχε χαρίσει την προσωπογραφία του.
Τότε οι πάντες αδίκησαν τον Λεωνίδα Ρουμπάτη, γράφοντας ότι ανάλογες προσωπογραφίες έδιναν στον Εμβέρ Χότζα στην Αλβανία, από όπου κατάγεται ο κ. Ρουμπάτης.
Ο Λεωνίδας, που δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις και είναι άνθρωπος ευαίσθητος και δίκαιος μετά τον τεράστιο θόρυβο τηλεφώνησε στον κ. Τσίπρα και τον ενημέρωσε ότι έκανε και το δικό του πορτρέτο και θέλει να του το χαρίσει σε αντίστοιχη τελετή.
Ο πρώην πρωθυπουργός, που έχει γνωρίσει τον Ρουμπάτη από το κίνημα των ΑΜΕΑ, δέχτηκε ευχαρίστως την προσφορά, με την προϋπόθεση, ότι το γεγονός δεν θα πάρει δημοσιότητα και δεν  θα υποπέσει στην αντίληψη των δημοσιογράφων και ιδίως του Παπαχρήστου, που είναι συμπατριώτης του Ρουμπάτη, αφού έλκει την καταγωγή του και αυτός από την Αλβανία και συγκεκριμένα από τη Γράψη της Β Ηπείρου από την οποία ένα μέρος των κατοίκων έφυγαν, πριν από τρεις περίπου αιώνες, καταδιωκόμενοι από τον Τουρκοαλβανό μπέη της περιοχής και δημιούργησαν την σημερινή Κράψη, γενέτειρα του Παπαχρήστου.
Έτσι ο Τσίπρας πήγε “incognito”στην Κέρκυρα και πήρε τον πίνακα, όπως δείχνει και η φωτογραφία που αποτελεί ντοκουμέντο.
Συγχρόνως όμως ο Τσίπρας, γνωστό “καλόπαιδο” που αν δεν ήταν Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θα έκανε παρέα με περιθωριακούς και προβοκάτορες,  διέδωσε ότι πήγε κρουαζιέρα για να τσιμπήσει ο Παπαχρήστος, πράγμα που έγινε και ο δημοσιογράφος έμεινε έκθετος για μια ακόμη φορά.
Τώρα, γατί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αποκρύπτει το γεγονός, κύκλοι προσκείμενοι στο στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα δίνουν την εξήγηση, ότι αποκρύφτηκε η απονομή της προσωπογραφίας για να μη βρει την αφορμή ο Σκουρλέτης και τον κατηγορήσει ότι αποδέχεται, αν δεν καλλιεργεί φαινόμενα προσωπολατρίας.

Προσοχή! Καταναλώνεται, αφού μπει στο ψυγείο…


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *