Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επεκτείνεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας- Σε ποια μέρη είναι υποχρεωτική η χρήση της

Την υποχρεωτική χρήση μάσκας από αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου, σε καταστήματα λιανικής & υπηρεσίες, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ιατρεία, δημοτικά καταστήματα, καταστήματα τροφίμων (φούρνους, κρεοπωλεία κ.α.), κομμωτήρια & κέντρα αισθητικής, ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.


Εξακολουθεί να ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε ΜΜΜ και σε ταξί για επιβάτες και οδηγούς καθώς και σε σούπερ μάρκετ όπως επίσης και για εργαζόμενους στα καταστήματα εστίασης. Όπως τόνισε είναι σημαντικό να τηρούνται πιστά οι κανόνες υγιεινής και να αποφεύγονται συναθροίσεις.


Μάσκα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά και οι εργαζόμενοι στην εστίαση, ενώ απευθύνεται σύσταση για χρήση της από όλον τον πληθυσμό, ειδικά σε κλειστούς χώρους, όπου δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *