Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ανίερες συμμαχίες

Σε κάθε διαφωνία της αντιπολίτευσης ο δήμαρχος Ελισάφ σαλπίζει και τα κάθε λογής παπαγαλάκια του αναμεταδίδουν την μόνιμη επωδό του δημάρχου, που είναι “ανίερες συμμαχίες”.


Στόχος κυρίως αυτής της τακτικής είναι να πληγεί η αξιοπιστία της κ. Τατιάνας Καλογιάννη, που την εμφανίζουν να συμπορεύεται χωρίς αρχές με τις παρατάξεις του Κέντρου και της Αριστεράς.
Βέβαια η κ. Καλογιάννη σε κάθε ζήτημα αναπτύσσει με σαφήνεια τις θέσεις της, που έχουν σαφέστατο ιδεολογικό στίγμα αλλά η μαύρη προπαγάνδα του Δημάρχου βασίζεται στην έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών για τα ζητήματα του δήμου και στην συσκότιση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Αλλά αν δεχτούμε ότι το επιχείρημα του δημάρχου είναι βάσιμο, τότε τι είδους είναι οι δικές του συμμαχίες;
Όταν ένας πρώην Ρηγάς και μετέπειτα μέλος του ΠΑΣΟΚ, όπως ο δήμαρχος, ένας πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων αλλά και μέλος της Κ.Ε του Πασοκ, όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Παπαγεωργίου, όπως ο κ. Πήχας, Αρλέτος, Βάββας κλπ συνεργάζονται με την ακραιφνή δεξιά, τότε οι συμμαχίες είναι ιερές και όχι ανίερες;
Και εν τέλει βάσει ποιου  προγράμματος αρχών έγινε αυτή η συνεργασία, η οποία τους δίνει το δικαίωμα να συκοφαντούν τους αντιπάλους τους;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *