Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι γρήγοροι ρυθμοί και η τόλμη του δημάρχου Ελισάφ


Ήταν 25 Οκτωβρίου του 2019, όταν με τυμπανοκρουσίες ανακοινώθηκε από τη Δημοτική Αρχή Ελισάφ η έναρξη των εργασιών για την κατεδάφιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, που έχουν παραχωρηθεί στο Δήμο στο παλιό «Χατζηκώστα» με σκοπό την θέση τους να πάρει ένα σύγχρονο νηπιαγωγείο, στο οποίο θα μεταστεγάζονταν το 1ο νηπιαγωγείο (το οποίο έχει μεταφερθεί προσωρινά από την πρώην Παπαζόγλειο Σχολή στο Καπλάνειο) αλλά και το ειδικό σχολείο αναπήρων παιδιών.
«Θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, με τόλμη και χωρίς να υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος» είχε δηλώσει ο δήμαρχος κ. Ελισάφ, ρίχνοντας εμμέσως ευθύνες στη διοίκηση Μπέγκα, που δεν είχε δείξει την ανάλογη αποφασιστικότητα για την ανέγερση των σχολείων σε προκάτ κτίρια τα οποία θα διέθετε η Περιφέρεια Ηπείρου και ευχαριστώντας παράλληλα τον κ. Καχριμάνη για τη συνδρομή του στο έργο της κατεδάφισης, αφού αυτή θα γινόταν με μηχανήματα της περιφέρειας.
Για τα προκάτ κτίρια ο πρώην Δήμαρχος κ. Μπέγκας είχε, βέβαια, δηλώσει ότι «τα κτίρια αυτά θέλουν πολλή δουλειά σε επίπεδο υποδομών» αλλά ο νέος τότε δήμαρχος με την ορμή του νεοεκλεγμένου και χωρίς κανένα σχέδιο, ξεκινώντας για λόγους επικοινωνιακούς τις εργασίες κατεδάφισης παρ’ ολίγο να κατεδαφίσει τα πάντα, υποσταθμούς της ΔΕΗ και άλλα σημαντικά μηχανήματα, που αφορούσαν την λειτουργία των άλλων υπηρεσιών που στεγάζονται σε γειτονικούς χώρους στην περιοχή που θα κατασκευάζονταν τα σχολεία.

Γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση των αρμοδίων αρχών, που διέταξαν την διακοπή των εργασιών, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος να γίνει η ευρύτερη περιοχή ένα νέο Κούγκι.

Από τότε πέρασαν μήνες και στην περιοχή, όπου θα κατασκευάζονταν τα σχολεία λίγα πράγματα έχουν γίνει, αφού ακόμη και το οικόπεδο, όπου θα τοποθετηθούν τα προκάτ κτίρια δεν έχει οριοθετηθεί ακόμη για να ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα.

Όσο για τη μεταφορά του νηπιαγωγείου δεν γίνεται κανένας λόγος αφού κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εφικτό, γιατί χρειάζονται να γίνουν πολλά.

Είναι και αυτό αποτέλεσμα της τόλμης του δημάρχου και των γρήγορων ρυθμών που κινούνται τα πάντα στο δήμο μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *