Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η πρόκληση της επόμενης ημέρας!

Κωνσταντίνος Κυρίτσης

 
Λίγες εβδομάδες, πριν τον τερματισμό της τουριστικής περιόδου με προφανή τα αρνητικά αποτελέσματα, η κυβέρνηση “φαίνεται” πως σχεδιάζει ένα πακέτο μέτρων με το οποίο προσδοκά να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, τα οποία δημιούργησε ο covid 19.

Με τα δημοσιονομικό έλλειμμα ρεκόρ, που προφανώς θα καταγράψει το Γενικό λογιστήριο του Κράτους, το υπουργείο οικονομικών θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθεί προς την τελική πρόταση του εθνικού σχεδίου ανάκαμψης και του νέου οικονομικού στόχου της χώρα.

Μπορεί να φαντάζει, ως μάνα εξ ουρανού,  η εκταμίευση τον Σεπτέμβρη των χρημάτων του SURE ή τα δάνειά της ΕΤΕπ αλλά ο σημαντικός παράγοντας για την επανάκαμψη των  επενδυτών, Ελλήνων και ξένων, είναι η μείωση της γραφειοκρατίας, η σταδιακή και γενναία μείωση της φορολογίας και η γρήγορη απόδοση της δικαιοσύνης.
Ταυτόχρονα η αξιοποίηση των 20δις του νέου ΕΣΠΑ πρέπει να γίνει χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, χωρίς εξαρτήσεις από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, με γρήγορους ελέγχους και ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ και με δικαιούχους ΚΑΔ πραγματικής Αναπτυξιακής και προστιθέμενης αξίας.

Με αυτές τις προϋποθέσεις μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε σε αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης και μείωσης του ελλείμματος.

Μπορεί σήμερα η ευρωπαϊκή ένωση, οι εταίροι μας αλλά και οι δανειστές του παρελθόντος μας να μας προσφέρουν ελαστικότητα και περίοδο χάριτος αλλά πολύ σύντομα και με τις πιέσεις κυρίως των χωρών του βορρά θα μας επιβάλουν νέο μνημόνιο και σκληρές επιτηρήσεις με τα γνωστά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία και την Ελληνική Κοινωνία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *