Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στην υπηρεσία του εξωραϊσμού και των ….σκουπιδιών!

Η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη ιδιαίτερα στον τομέα της καθαριότητας προκαλεί την αγανάκτηση των πολιτών, ακόμη και εκείνων που στήριξαν την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις περυσινές εκλογές.
Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, που επισημαίνουν την κατάσταση ( ναι, υπάρχουν και δημοσιογράφοι στα Γιάννενα, που παρουσιάζουν την πραγματικότητα, αν και αποτελούν την μειοψηφία) θορύβησαν τη δημοτική Αρχή, που με ανακοίνωσή της υπόσχεται ότι θα προχωρήσει στην παρουσίαση ολοκληρωμένου σχεδίου  για την καθαριότητα και την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε όλη την έκταση του Δήμου.
Παράλληλα όμως θορύβησαν και τους εντεταλμένους, στην υπηρεσία της δημοτικής Αρχής, δημοσιογράφους, που κόντρα στα ρεπορτάζ της αποκάλυψης της πραγματικότητας ανέλαβαν και το έργο της άμβλυνσης των δυσάρεστων εντυπώσεων που προκλήθηκαν από όσους αποτυπώνουν στα ρεπορτάζ τους την αλήθεια. ( Όσοι παρακολουθούν τα τοπικά μέσα θα αντιληφθούν σε ποιους αναφερόμαστε)

Είναι ομολογουμένως δύσκολο το επάγγελμα του δημοσιογράφου στην σημερινή Ελλάδα, γιατί το τίμημα είναι βαρύ για όσους δεν πάνε με τα “νερά” της εκτελεστικής εξουσίας αλλά και κάθε εξουσίας.

Αλλά το φαινόμενο να αναλαμβάνουν δημοσιογράφοι το ρόλο του εξωραϊσμού των …σκουπιδιών, ομολογουμένως δεν το περιμέναμε!
Φαίνεται ότι θα το ζήσουμε και αυτό στα “Γιάννενα του Μωυσή Ελισάφ”.
Από μια δημοτική αρχή που βλέπει με στραβό μάτι  όσους δημοσιογράφους λειτουργούν επαγγελματικά και δεν κάνουν τεμενάδες στους σημερινούς  δημοτικούς άρχοντες, αφού θεωρούν την προσωπική τους αξιοπρέπεια εκ των ων ουκ άνευ, αρνούμενοι να μετατραπούν σε μέλη του γραφείου τύπου του δημάρχου.
ΣΚ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *