Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το κιπά, ο Κώστας Μπάρκας και το ευαίσθητο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Θίχτηκε το Κεντρικό Ισραηλιτικό συμβούλιο Ελλάδος, γιατί ο Κώστας Μπάρκας, βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική διαμάχη του με τον Άδωνι Γεωργιάδη, είπε ότι «ο τυχοδιώκτης αντιπρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης πριν φορέσει κιπά…» και δια του Γενικού Γραμματέως κ. Ελιέζερ εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση.
Ο κ. Ελιέζερ θεωρεί  ότι η αναφορά αυτή στο κιπά, στο καπελάκι δηλαδή που φορούν οι εβραίοι, όταν εισέρχονται σε συναγωγές είναι αναπαραγωγή ενός αντισημιτικού στερεότυπου και φανερώνει την έλλειψη σεβασμού στην εβραϊκή θρησκεία και  ότι η αναφορά αυτή υπονοεί ότι όποιος φορά κιπά, γίνεται υποχείριο της δήθεν εβραϊκής παντοδυναμίας(πατήστε ΕΔΩ )

Θεωρούμε την ευαισθησία αυτή πολύ υπερβολική, γιατί σε λίγο ούτε λίγο ούτε πολύ το ΚΙΣΕ θα απαιτήσει να παίρνουμε άδεια για το πώς θα εκφραζόμαστε στην χώρα μας, ανάγοντας το ρόλο του σε υπέρτατο λογοκριτή των πάντων.
Και με την ευκαιρία, αφού το ΚΙΣΕ είναι το ανώτατο όργανο των εν Ελλάδι Εβραίων στο θρήσκευμα και Ελλήνων πολιτών, γιατί δεν ονομάζεται Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο Ελλάδος, αφού με το Ισραηλιτικό υποδηλώνεται σαφώς εθνότητα;
Εν πάση περιπτώσει δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού μπορεί να έχει ο καθένας και φυσικά και οι Εβραίοι Έλληνες, αρκεί να μην μας δίνουν μαθήματα δημοκρατίας.
 Πάντως αν κάποιος μη ορθόδοξος έλεγε τη φράση για κάποιον άλλον: “πριν φορέσει καλιμαύχι” αυτό δεν θα αποτελούσε αφορμή να αντιδράσει κανένας Ορθόδοξος και Έλληνας και αυτό λέει πολλά για όσους έχουν τη μύγα και μυγιάζονται.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *