Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μια συγγνώμη που δεν ειπώθηκε ποτέ!



Αστερινός Μάνθος

Όλοι κάνουμε λάθη. Ορισμένα είναι μικρά, κάποια άλλα είναι μεγαλύτερα.
Κανείς μας φυσικά δεν απολαμβάνει το να έχει άδικο καθώς πρόκειται για μια δυσάρεστη εμπειρία.
Κάποιοι από εμάς παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, κάποιοι από εμάς υπονοούμε ότι κάναμε λάθος, όμως, ορισμένοι άνθρωποι αρνούνται κατηγορηματικά να παραδεχτούν ότι έχουν άδικο.
Τι συμβαίνει όταν ένα άτομο δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι έχει άδικο; Τι είναι αυτό στο ψυχολογικό του προφίλ που κάνει αδύνατη την παραδοχή, ενώ το λάθος είναι προφανές, γιατί αυτό συμβαίνει επανειλημμένως, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν παραδέχονται ποτέ ότι έχουν άδικο;
Η απάντηση είναι το εγώ τους, είναι τόσο εύθραυστο, έχουν τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση, που η παραδοχή ενός λάθους τους φαίνεται τόσο απειλητική που δεν μπορούν να το ανεχθούν!
Η σκέψη να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, είναι τόσο συγκλονιστική γι’ αυτούς, που εκείνη τη στιγμή ενεργοποιούνται οι μηχανισμοί άμυνάς τους για να αποφύγουν όσο μπορούν την παραδοχή. Διαστρεβλώνουν κυριολεκτικά την αντίληψη που έχουν για την πραγματικότητα ώστε να την κάνουν λιγότερο απειλητική. Οι μηχανισμοί άμυνάς τους αλλάζουν τα γεγονότα έτσι ώστε να μην έχουν πια άδικο.
Οι άνθρωποι που συνεχώς επαναλαμβάνουν αυτή τη συμπεριφορά, είναι εξ ορισμού ψυχολογικά εύθραυστοι. Είναι δύσκολο να παραδεχτούν στους άλλους αυτό το γεγονός και έτσι φθάνουν στο άλλο άκρο, προσπαθώντας να υπερασπιστούν παράλογα τα λεγόμενά τους και δεν υποχωρούν, καθώς θεωρούν πως αυτό δηλώνει δύναμη!..
Το πώς αντιμετωπίζουμε τέτοιους ανθρώπους είναι προσωπικό ζήτημα. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι να εκλάβουμε αυτό το χαρακτηριστικό τους ως σημάδι δύναμης ή αποφασιστικότητας επειδή υποδεικνύει ξεκάθαρα το εντελώς αντίθετο, ψυχολογική αδυναμία και έλλειμμα θάρρους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *