Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Τι κάνει ο Νίκος Γκόντας;”

 

Η σύμπραξη του επί μία οκταετία δημάρχου Νίκου Γκόντα με τον Μωυσή Ελισάφ και την παράταξή του μπορεί να ξένισε πολλούς, δεδομένης της σκληρής πολιτικής κόντρας μεταξύ των δύο αντρών σε προηγούμενες δημοτικές περιόδους αλλά δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Για όσους γνωρίζουν το πολιτικό παρασκήνιο της πόλης, η κάθοδος του Νίκου Γκόντα στις περσινές εκλογές, κόντρα στην υποψηφιότητα της Τατιάνας Καλογιάννη, που είχε την ημιεπίσημη στήριξη της ΝΔ, ήταν κομβικό στοιχείο στην προεκλογική στρατηγική, όσων στήριξαν τον Μωυσή Ελισάφ και η διάσπαση της συντηρητικής παράταξης ήταν ο πρώτος στρατηγικός στόχος των δυνάμεων και των συμφερόντων που επιδιώκουν την ποδηγέτηση της πόλης μας.

Μάλιστα οι κινήσεις, που έγιναν στο παρασκήνιο μεταξύ ετερόκλητων δυνάμεων και συμφερόντων αποτελεί τον ορισμό αυτού που ονομάζει ο τωρινός δήμαρχος “ανίερες συμμαχίες, με τη διαφορά ότι οι συμμαχίες αυτές εργάστηκαν για αυτόν.

Η σύμπραξη των δυνάμεων του παρασκηνίου ήταν διακομματική και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πλέγματος διαπλοκής που χαρακτηρίζει την κοινωνία των Ιωαννίνων, όπου προσωπικά, οικογενειακά, επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα παραμερίζουν τις όποιες ιδεολογικές διαφορές και συνθέτουν συμμαχίες, που φαντάζουν αδύνατες για την πλειοψηφία των πολιτών.

Μπορεί, λοιπόν, η συνεργασία Ελισάφ-Γκόντα  να ξένισε πολλούς, όπως ξενίζει και η σημερινή στάση του πρώην δημάρχου μπροστά στην κραυγαλέα αποτυχία του σημερινού δημοτικού σχήματος που έχει την εξουσία στο δήμο.

– Είναι δυνατόν ο “δήμαρχος των έργων”, να ανέχεται την σημερινή κατάσταση της απραξίας και του τέλματος, είναι η μόνιμη επωδός πολλών συνδημοτών μας το τελευταίο διάστημα.

Μπορεί οι δημότες αυτοί να κατάπιαν την στάση του  πρώην δημάρχου σε μια σειρά από ζητήματα, που ο ίδιος αναίρεσε τον εαυτό του ( πχ οδοφωτισμός) αλλά όσοι στήριξαν και ψήφισαν Γκόντα στο παρελθόν δεν μπορούν να κατανοήσουν την σημερινή του στάση και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο δημοτικό συμβούλιο, όπου είναι παρών- απών.

Δεν είμαστε σε θέση να μαντέψουμε, αν στη διάρκεια αυτής της τετραετίας ο Νίκος Γκόντας θα απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα των πρώην ψηφοφόρων του.

Αυτό όμως που έχουμε να σημειώσουμε είναι ότι αυτό που κυκλοφορεί μεταξύ των δυνάμεων του παρασκηνίου είναι ότι ο Νίκος Γκόντας, προαλείφεται για να αποτελέσει τον διάδοχο του Μωυσή Ελισάφ στην …ανεξάρτητη παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Άλλωστε ο πρώην δήμαρχος μια ζωή …ανεξάρτητος ήταν!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *