Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Παραιτηθείτε, αν δεν μπορείτε, κύριε Καχριμάνη!

 


Δεν θα συμμετάσχουν  σε κανένα έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο για να συζητήσουν τις αρνήσεις του Περιφερειάρχη, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ως γνωστόν την πρόταση για τη  έκτακτη σύγκλιση του περιφερειακού συμβουλίου ζήτησε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων από τον περιφερειάρχη Ηπείρου, προκειμένου  να εξεταστεί το θέμα της χρηματοδότησης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που πλήττονται από την πανδημία του covid 19.

 Ο λόγος που απορρίπτουν την πρόταση οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι ότι θεωρούν ότι εξαντλήθηκε η υπομονή των Ηπειρωτών από την  ατέρμονη αλληλογραφία για ένα  θέμα που ο Περιφερειάρχης  όχι μόνο δεν γνωρίζει τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του για να το λύσει αλλά και δεν ξέρει και τους
τρόπους χρήσης τους  και ότι έχει χάσει κάθε επαφή με όσα συμβαίνουν
γύρω μας.

” Έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο στηρίζουμε μόνο στην περίπτωση που θα μας
διαμηνύσει από πριν ότι η εισήγησή του θα είναι θετική” επισημαίνουν οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ που εκτιμούν ότι ο χειμώνας που έρχεται θα είναι σκληρός και καλούν τον κ. Καχριμάνη να παραιτηθεί, αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του.

Διαβάστε σχετικά:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *