Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εκτός του νέου προγράμματος για την ανεργία των νέων θέτει ο ΟΑΕΔ την περιφέρεια Ηπείρου!

 

Τους λόγους της εξαίρεσης ζητά το Επιμελητήριο Ιωαννίνων


Στο νέο πρόγραμμα που προκηρύσσει ο  ΟΑΕΔ, 3000 άνεργοι, ηλικίας 18-30  θα αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία με 100% επιδότηση.

Το νέο πρόγραμμά του ΟΑΕΔ απευθύνεται στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Βορείου Αιγαίου καθώς Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αφήνοντας απέξω την Ήπειρο!

Το θέμα αναδεικνύει το επιμελητήριο Ιωαννίνων που με επιστολή του στον διοικητή του ΙΚΑ, υπουργό Εργασίας κλπ ζητά να ενημερωθεί με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένες Περιφέρειες της χώρας και
γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα και η Περιφέρεια Ηπείρου.

“Με δεδομένο ότι στόχος του προγράμματος είναι, η ανάσχεση της ανεργίας και η προώθηση της απασχόλησης μέσω της επιδότησης της εργασίας, η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας και η αντιμετώπιση της διαρροής επιστημονικού εργατικού δυναμικού, θεωρούμε ότι στους παραπάνω στόχους περιλαμβάνονται και οι ανάγκες των επιχειρήσεων και των ανέργων και σε όσους επιχειρούν στην Περιφέρεια Ηπείρου”, τονίζει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *