Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τιμή για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ο διακεκριμένος απόφοιτός του Βασίλης Κοντοζαμάνης

«Ευτυχώς για την Ελλάδα, ευτυχώς για τους Έλληνες, ευτυχώς για τους πολίτες αυτής της χώρας, στο τιμόνι της διακυβέρνησης βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι ένας και μοναδικός», δήλωσε ο Μέγας Βασίλειος της μάχης κατά της πανδημίας.

Με ευδόκιμο προϋπηρεσία στο πλευρό του Αβραμόπουλου επί εμβολίων, διακριθείς επί Μνημονίων με Σαμαρά και Άδωνι στον υπεράνω υποψίας ΕΟΦ της εποχής Novartis!

 Ένας ειδικός, ένας τεχνοκράτης, ένας άνθρωπος της μανατζεριάς και της τζανεριάς ο Βασίλης Κοντοζαμάνης πολύ θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση του επίσης απόφοιτου του εν Ιωαννίνοις Πανεπιστημίου, Λεωνίδα Ρουμπάτη, που διαπρέπει ως πρόεδρος του Νοσοκομείου Κέρκυρας και ο οποίος συγκίνησε το Πανελλήνιον με την απονομή της προσωπογραφίας του κυρίου Προέδρου.

Και επειδή το ιστολόγιό μας ικανοποιεί κάθε απωθημένο μεγάλων ανδρών, σήμερα του δίνουμε αυτή την ευκαιρία με αντίστοιχη φωτογραφική σύνθεση, με τη βεβαιότητα  ότι θα αναγνωρίσει την προσφορά μας.

ΥΓ Πληροφορίες φέρνουν τον κ. Κοντοζαμάνη- σε κατ΄ιδίαν συνάντησή του με τον Πρόεδρο Κούλη -να ομολογεί ότι, κατά την γνώμη του, ο κύριος Πρόεδρος παίζει και πολύ καλύτερο basket από τον Κικίλια…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *