Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γεροβασίλη: Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη ο Α.Γεωργιάδης, ειδάλλως να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας!

 

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η συμπεριφορά του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος στην τοποθέτησή του επί ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είπε «Α! Ήταν της κυρίας Τζάκρη. Δεν έχει σημασία. Το αφήνω. Η κυρία Τζάκρη είναι ασήμαντη.

Ο ανοίκειος και απαξιωτικός αυτός τρόπος συμπεριφοράς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα επισημαίνοντας την απαξιωτική και απρεπή αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων.
Η κ. Γεροβασίλη καλεί τον υπουργό να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή, ως οφείλει, ειδάλλως καλεί τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα να προκαλέσει την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 2 του Κώδικα Δεοντολογίας και του άρθρου 77 παρ. 4 του ΚτΒ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *