Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
trollingχιούμορ

ΣΥΡΙΖΑ: Καυδιανά δίκρανα ετοιμάζει ο Παύλος Πολάκης

 

Για όσους δεν γνωρίζουν το 321 π.Χ. κατά τον Δεύτερο Σαμνιτικό Πόλεμο ο ρωμαϊκός στρατός ηττήθηκε κατά κράτος από τους Σαμνίτες, των οποίων ο στρατηγός Πόντιος Ερέννιος ανάγκασε τους νικημένους Ρωμαίους να περάσουν κάτω από έναν ταπεινωτικό ζυγό. Τον ζυγό αυτό σχημάτισαν τρία δόρατα σε σχήμα δικράνου, τα δύο μπηγμένα κάθετα στο έδαφος και το τρίτο πάνω τους σε σχήμα Π.

Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες που περιήλθαν στο σάιτ μας, αυτό ακριβώς το Π σχεδιάζει να σχηματίσει και ο αιμοσταγής υπαρχηγός του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης κατά την αυριανή αποχώρηση των ηττημένων Ομπρελίστας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην έξοδο της αίθουσας του ξενοδοχείου Πρέζιντεντ, όπου θα συνέλθει η Κ.Ε του κόμματος, Κρητικοί βρακοφόροι από τα Σφακιά θα κρατούν σε σχήμα Π κατσούνες από το χωριό του Πολάκη, και μέσα από αυτές θα είναι αναγκασμένος να περάσει ο Ευκλείδης με το νικημένο στράτευμά του.

Μια ατιμωτική έξοδος αντίστοιχη με αυτή των Ρωμαίων κατά τον Δεύτερο Σαμνιτικό Πόλεμο! Για να αποφύγουν δε την ατίμωση αυτή, οι Σκουρλέτης και Βούτσης, ιστορικά στελέχη της ριζοσπαστικής Ανανεωτικής Ρωμαϊκής Λεγεώνας προτίμησαν να παραιτηθούν σήμερα και να αποφύγουν έτσι τον εξευτελισμό που επιφυλάσσει ο αιμοδιψής Κρητικός για τους συντρόφους τους.

Στη φωτογραφία μια από τις κατσούνες με τις οποίες θα σχηματιστούν τα …Πολακικά δίκρανα κατά την ιστορική αυριανή μάχη στο Πρέζιντετ, την οποία επιδεικνύει γνωστός Πολακιστής.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *