Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Τζούφη για δήμαρχος!

Στέφανος Καραμούτσιος

Παρακολουθούσα χθες την κ. Μερόπη Τζούφη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό να αναπτύσσει τα επιχειρήματά της για την αυτόνομη κάθοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Ηπείρου με επικεφαλής ένα στέλεχος πρώτης γραμμής, όπως είναι ο Γιάννης Στέφος.

Η κ Τζούφη μεταξύ των επιχειρημάτων της ανέφερε και το ποσοστό που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Ιωαννίνων ( 22% ) που είναι το πέμπτο στην Ελλάδα, ποσοστό που στο δήμο Ιωαννιτών είναι μεγαλύτερο.

Με δεδομένους αυτούς τους συσχετισμούς, τον πολυκερματισμό στο Δήμο Ιωαννιτών με την κάθοδο πολλών παρατάξεων, γιατί η κ. Τζούφη δεν αυτοπροτείνεται για υποψήφια στο Δήμο Ιωαννιτών, ο οποίος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δήμους της χώρας;

Με μια αφετηρία 23% στο δήμο Ιωαννιτών, με την συστράτευση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και με δεδομένη τη δημοφιλία της κ. Τζούφη, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ο συνδυασμός της κ. Τζούφη όχι μόνο να περάσει στο δεύτερο γύρο αλλά και να είναι ο τελικός νικητής.

Και αν κάποιοι αντιτείνουν, ότι η κ. Τζούφη είναι βουλευτής, τους υπενθυμίζουμε ότι βουλευτές ήταν ο Έβερτ, ο Ανδριανόπουλος και ο Κούβελας το 1986, όιταν κατέβηκαν στους Δήμους Αθηναίων, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης και με τη νίκη τους διαμόρφωσαν νέο πολιτικό σκηνικό στην χώρα, μετά την 2η επικράτηση του ΠΑΣΟΚ το 1985.

Ιδού λοιπόν, κυρία Τζούφη, πεδίον δόξας λαμπρόν. Τολμήστε το!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *