Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαξοκωλιές με τον Αλέκο

Στέφανος Καραμούτσιος

Ενώ η Ήπειρος βιώνει τη στασιμότητα με το πολυετές καθεστώς Καχριμάνη, κατέχοντας μόνιμα μια από τις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε, τα κόμματα της Κεντροαριστεράς ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά με την τακτική τους κάνουν ό,τι μπορούν για την παραμονή του ισόβιου περιφερειάρχη στην εξουσία.

Οι πρόσφατες αποφάσεις των οργάνων των δύο κομμάτων για αυτόνομη κάθοδο στην Περιφέρεια Ηπείρου, όπου την προηγούμενη τετραετία οι παρατάξεις τους δοξάστηκαν για την απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης, με στόχο την καταγραφή των δυνάμεων των κομμάτων τους, είναι στην καλύτερη περίπτωση αυτοκτονικές.

Είναι επανάληψη λίγες μέρες μετά τις εθνικές εκλογές της προεκλογικής τακτικής ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ως αποτέλεσμα την κυριαρχία Μητσοτάκη.

Και αν το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι νίκησε στις εκλογές συγκεντρώνοντας το 11, 83 % των ψήφων, τι απέγιναν άραγε οι αυτοκριτικές του ΣΥΡΙΖΑ για την προεκλογική του τακτική και την ανάγκη για ευρύτερες πολιτικές συνεργασίες.

Έχουν την αίσθηση οι κεντρικές και τοπικές ηγεσίες των δύο κομμάτων ότι ποιώντας ουσιαστικά  την νήσσαν για μια τετραετία για τα ανοσιουργήματα του καθεστώτος Καχριμάνη, ότι θα επιβραβευτούν από τους Ηπειρώτες με υψηλά ποσοστά, ικανά να τερματίσουν την κυριαρχία Καχριμάνη;

Όταν και ο τελευταίος Ηπειρώτης γνωρίζει τις αμαρτωλές σχέσεις διαπλοκής του καθεστώτος Καχριμάνη με πολιτικούς παράγοντες των δύο κομμάτων, οι πρόσφατες αποφάσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά “αλλαξοκωλιές με τον Αλέκο” για τη διαιώνιση της βασιλείας του.

Μετά από αυτά η ευθύνη πέφτει στους ώμους των Ηπειρωτών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *