Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Με άρωμα …Ηπείρου η γέφυρα που ένωσε ξανά τον Τσίπρα με τον Πολάκη

Έχει παράδοση η Ήπειρος στα γεφύρια, κάτι που είχε και έχει τις επιπτώσεις του και στον χαρακτήρα των Ηπειρωτών, όχι μόνο των γηγενών αλλά και όσων πέρασαν από την Ήπειρο, που έμαθαν στη ζωή τους να στήνουν …γέφυρες.

Πρώτος ο μακαρίτης Λάι Βαγγέλης, κατά κόσμον Ευάγγελος Αβέρωφ που έγινε διάσημος ως πολιτικός γεφυροποιός και μάλιστα με τη Χούντα των συνταγματαρχών.

Ο Αβέρωφ δημιούργησε παράδοση στις “γέφυρες” με αποτέλεσμα να τον μιμηθούν πολλοί στα μεταγενέστερα χρόνια.

Ένας τέτοιος μάλιστα, ζηλώσας την δόξα του Αβέρωφ, κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να κατασκευάσει  και τη γέφυρα που ένωσε ξανά τον Ηπειρώτη Αλέξη Τσίπρα και τον Κρητικό Παύλο Πολάκη, όταν το ρήγμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους από τις κατολισθήσεις που είχαν προκαλέσει οι δημοσιεύσεις του τελευταίου, απειλούσε να τον εξαφανίσει από την πολιτική.

Ο νέος γεφυροποιός, της Αριστεράς τώρα, με τα βιώματα όμως των Ιωαννίνων, αφού δεν είναι γνήσιος Ηπειρώτης αλλά φοίτησε στο Μαθηματικό των Ιωαννίνων, τα κατάφερε καλύτερα από τον Αβέρωφ και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε ένα νέο οδυνηρό Σχίσμα στην Αριστερά, που θα είχε ολέθριες εκλογικές επιπτώσεις.

Χρειάστηκε βέβαια, για να στηθεί το γεφύρι, να θυσιαστεί ο αδελφοποιτός του Πολάκη, ο Χαιρετάκης και να γίνει ο Πολάκης δηλωσίας, κάτι που δεν ξενίζει κανέναν, αφού είναι στην παράδοσή μας να γίνονται θυσίες, όταν χτίζονται δύσκολα γεφύρια.

Τώρα αν ισχυριστεί κάποιος ότι ο γεφυροποιός  Τσίπρα -Πολάκη δεν είναι Ηπειρώτης ή είναι Ηπειρώτης από σπόνδα, του απαντούμε ότι και ο Αβέρωφ κάτι τέτοιο ήταν.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *