Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ριζόπουλος τρολάρει Μπραΐμη και Καχριμάνη

 

Συνεδριάζει σήμερα το περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου για να συζητηθεί το θέμα της Οικολογικής καταστροφής στον ποταμό Λούρο.

Ένα θέμα για το οποίο οι ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ έχουν προσφύγει δια του επικεφαλής των, Σπύρου Ριζόπουλου στον εισαγγελέα, θεωρώντας υπεύθυνο τον κ. Καχριμάνη, που χωρίς καμία μελέτη έκανε εργασίες για την διευθέτηση της κοίτης του ποταμού με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ενώ η καταδίκη της περιφερειακής Αρχής από την Αντιπολίτευση ήταν ομόφωνη, διαφωνίες όμως προέκυψαν όσον αφορά θέματα τακτικής, με τον Σπύρο Ριζόπουλο να ζητά από τις υπόλοιπες παρατάξεις να εκδώσουν ψήφισμα καταδίκης του κ. Καχριμάνη, με το οποίο να τον καλούν να παραιτηθεί, ενώ οι άλλες παρατάξεις διαφωνώντας προκάλεσαν την σημερινή συνεδρίαση, προκειμένου ο κ. Καχριμάνης να απαντήσει για τις ενέργειές του.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών των διαφωνιών είναι η απόφαση του Σπύρου Ριζόπουλου να απέχει από την σημερινή συνεδρίαση, αφήνοντας ελεύθερους τους συμβούλους της παράταξής του να πράξουν κατά συνείδηση.

Μάλιστα με επιστολή που απευθύνει στην Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Μπραΐμη, αφού την ενημερώνει για τους λόγους της αποχής του, της εύχεται να έχει …γόνιμα αποτελέσματα η σημερινή συνεδρίαση.

Να υποθέσουμε όχι σαν τους γόνους των ψαριών και τον υπόλοιπο ζωικό πλούτο, που χάθηκαν στον Λούρο από τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής…

Ολόκληρη η επιστολή Ριζόπουλου:

Προς: Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

Κα. Πρόεδρε,

Όπως γνωρίζουν οι πολίτες για το θέμα του Λούρου έχουμε ως παράταξη προσφύγει στη δικαιοσύνη. Μάλιστα σε συνέντευξη τύπου στις 12/12 παρουσίασα εκ νέου στοιχειά που αποδεικνύουν ότι δεν υπήρξαν μελέτες για τις παρεμβάσεις στο ποτάμι. 

Σε αναμονή της κλήσης μου από την εισαγγελία, ώστε να καταθέσω ως μάρτυρας, θεωρώ την παρουσία μου στη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβούλιου στις 15/12 ως περιττή και ανούσια. 

Επειδή στους Ορίζοντες Ηπείρου πιστεύουμε στις δημοκρατικές διαδικασίες και τον διάλογο, είναι αυτονόητο ότι αν Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης μας επιθυμούν να συμμετάσχουν, εκφράζοντας τις προσωπικές τους απόψεις, είναι ελεύθεροι να το πράξουν. 

Σας εύχομαι να έχετε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Σπύρος Ριζόπουλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *