Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Εξωτερική πολιτική

Σκωτσέζικο ντουζ για τους Έλληνες της Αλβανίας

Στέφανος Καραμούτσιος

Σκωτσέζικο ντουζ για τους Έλληνες της Αλβανίας αποτέλεσε η ματαίωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Χειμάρρα, Λειβαδιά και στην Δερβιτσιάνη.

Η επίσκεψη είχε προαναγγελθεί με τυμπανοκρουσίες από την κυβέρνηση και είχε γεννήσει μεγάλες προσδοκίες στους  Έλληνες των περιοχών αυτών και ιδιαίτερα στη Χειμάρρα, όπου οι Έλληνες αντιμετώπισαν τα τελευταία χρόνια την αυθαιρεσία του Αλβανικού κράτους.

Μάλιστα η ματαίωση της επίσκεψης και οι λόγοι που προβλήθηκαν δεν πείθουν κανέναν, ενώ διπλωματικοί παρατηρητές σημειώνουν ότι η ματαίωση της επίσκεψης γίνεται μετά τις δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού κ. Ράμα ότι η Ελλάδα μπήκε στην Ε.Ε με …απάτη.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά διευκρινίσεις για την ματαίωση της επίσκεψης στις μειονοτικές περιοχές, κατηγορώντας την κυβέρνηση για προχειρότητα, όσον αφορά τον σχεδιασμό της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αλβανία, που έρχεται να προστεθεί στο φιάσκο της Λιβύης.

σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *