Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Δήμος Δωδώνης: Κάνουν πως δεν τα βλέπουν

Μια επίσκεψη στον Αρχαιολογικό  Χώρο της Δωδώνης, από τον παλιό δρόμο (τη γνωστή «ανάβαση Δωδώνης» του Ηπειρωτικού Ράλλυ) και όχι από την Εγνατία, φανέρωσε εικόνες εγκατάλειψης.

Το γνωστό «αγνάντιο» της διαδρομής, απ’ όπου οι επισκέπτες της περιοχής μπορούσαν άλλοτε να απολαύσουν τα Δωδωνοχώρια, που απλώνονται γραφικά στους πρόποδες της Ολύτσικας, κείτεται ερειπωμένο, εμφανώς επικίνδυνο, περιτριγυρισμένο από κάθε λογής απορρίμματα.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στον δρόμο για το Θεριακήσι, συναντάς μία σύνδεση κεντρικού αγωγού ύδρευσης (που για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει γίνει και παραμένει πάνω από το έδαφος) με τόσο εμφανή τη χρόνια διαρροή νερού, ώστε απορείς γιατί κάποιος δεν παρεμβαίνει!

Όσο κι αν δικαίως διαμαρτύρονται οι δήμαρχοι για τα μειωμένα χρηματικά τους αποθεματικά, είναι σαφές ότι η εγκατάλειψη στα παραπάνω ενδεικτικά σημεία του Δήμου Δωδώνης δεν οφείλεται στην ελλιπή χρηματοδότηση (αφού οι όποιες ανακατασκευές/επισκευές έχουν ελάχιστο κόστος) αλλά στην αδιαφορία των υπευθύνων.

Κι αν εμείς, σε μια τυχαία διέλευση, δίχως να κατέβουμε από το αυτοκίνητο, συναντήσαμε αυτές τις εικόνες, τότε είναι βέβαιο πως οι υπεύθυνοι του Δήμου Δωδώνης «κάνουν πως δεν τις βλέπουν»!

* Το θεωρείο του Απόκαυκου είναι το βήμα έκφρασης των αναγνωστών του

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *