Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Απούσα η δημοτική αρχή από το σχεδιασμό του ΕΣΠΑ «2021-2027»

 


Για απουσία της Δημοτικής Αρχής από τον σχεδιασμό του προγράμματος ΕΣΠΑ «2021-2027» μιλά σε ανακοίνωσή της η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Η παράταξη του κ.Μπέγκα, αφού πρώτα στρέφει τα βέλη της εναντίον της Περιφέρειας Ηπείρου, γιατί ο χρόνος για τη δημόσια διαβούλευση είναι ελάχιστος, καθώς λήγει στις 24 Ιανουαρίου, κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι “κοιμάται τον ύπνο του δικαίου”,αφού ενώ η συγκρότηση της πρότασης από την Περιφερειακή Αρχή για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2021-2027 εξελίσσεται εδώ και 1,5 περίπου χρόνο- όσο διαρκεί δηλαδή μέχρι σήμερα και η θητεία της δημοτικής αρχής- αυτή δεν έκανε τίποτε.

“Δεν θα έπρεπε η δημοτική αρχή Ιωαννίνων από την πρώτη μέρα να προσπαθήσει να συγκροτήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση και να λάβει την πρωτοβουλία μιας διαρκούς διαβούλευσης με όλους τους φορείς του τόπου, έτσι ώστε να καταλήξουμε στην βέλτιστη πρόταση;”, επισημαίνει η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
 

Πολιτική του «φαίνεσθαι» κι όχι ουσίας, από τη δημοτική αρχή για το Πάρκο Πυρσινέλλα

Όμως και σε ένα άλλο θέμα εκφράζει τις διαφωνίες της η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και αυτές αφορούν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής για την ανάπλαση του πάρκου Πυρσινέλλα, οι οποίες “υπηρετούν το φαίνεσθαι κι όχι την ουσία”, όπως επισημαίνει η ανακοίνωση.
Και τούτο, γιατί ενώ- κατά την Ενότητα Πολιτών- έπρεπε η Δημοτική Αρχή να υποβάλλει τη διαχειριστική μελέτη πρώτα στην Αποκεντρωμένη για έγκριση ώστε στη συνέχεια να αναζητηθεί το χρηματοδοτικό μοντέλο για την έναρξη του έργου, η δημοτική αρχή στα μέσα του περασμένου μήνα παρουσίασε μέσα από την προσφιλή της τακτική, αυτή των συνεντεύξεων τύπου, την μελέτη για την ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα, παρουσιάζοντας υποτίθεται ολοκληρωμένη μελέτη προς εφαρμογή για την ανάπλαση αυτή.

 
“Πώς η δημοτική αρχή είναι τόσο σίγουρη ότι το σύνολο των παρεμβάσεων που με τόσο μεγάλη ζέση παρουσίασε ως το «τελικό σχέδιο» θα λάβουν την έγκριση της ΑποκεντρωμένηςΔιοίκησης;”διερωτάται η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για τη μη ορθολογική διαχείριση των ζητημάτων του δήμου μας και για μεγαλοστομίες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *