Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Μια ροζ έκπληξη για την κ. Νατάσσα Τύρου-Ούζα

 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Αντιδήμαρχο, κ. Νατάσσα Τύρου-Ούζα, όταν φεύγοντας σήμερα από το Δημαρχείο, αντίκρισε μια βεβαίωση για παράνομη στάθμευση από τη Δημοτική Αστυνομία, στο τζάμι του αυτοκινήτου της, που ήταν σταθμευμένο εμπρός από το κτήριο, στον ειδικά για τις ανάγκες του Δημαρχείου διαμορφωμένο χώρο.

Πολλοί πρέπει να ήταν οι συνειρμοί των περαστικών, μετά την προχθεσινή παρέμβαση της Αντιδημάρχου, η οποία  άσκησε σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή, αμφισβητώντας συνολικά τον τρόπο σχεδιασμού αλλά και την υλοποίηση των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.

Όμως την όλη σκηνή «απογείωσε» η παρέμβαση του γνωστού σε όλους μας Φάνη, που αντικρίζοντας την αμήχανη αλλά χαμογελαστή Αντιδήμαρχο σχολίασε: «αφού δεν έστειλε τον γερανό, να στο πάρει. πάλι καλά»!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *