Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Επεκτείνει στην Πελοπόννησο τις δραστηριότητές της η ZOINOS WINERY

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Πελοπόννησο η Γιαννιώτικη εταιρεία Οινοποιείας,  ZOINOS WINERY. Έτσι στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού της προγράμματος  ανακοίνωσε σήμερα την εξαγορά οινοποιείου, που βρίσκεται στην Πάτρα.

Το οινοποιείο είναι ιδιοκτησίας του κ. Παναγιώτη Κωστόπουλου και βρίσκεται στην θέση Κουβέλιζα Αγίου Γεωργίου, του Τ.Κ. Καλεντζίου του Δήμου Ερυμάνθειας του Ν. Αχαΐας επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως.

Η λειτουργία του οινοποιείου ξεκίνησε από την 19η Σεπτεμβρίου σηματοδοτώντας πλέον την μόνιμη παρουσία της εταιρείας ZOINOS WINERY στην αμπελουργική ζώνη της Αχαΐας.

“Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, καθώς και το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό του οινοποιείου βρίσκονται πλέον στην διάθεση των σταφυλοπαραγωγών της περιοχής” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ZOINOS WINERY.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *