Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Κοντά στα προβλήματα των αγροτών η Μερόπη Τζούφη

Τον  ΓΕΝΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών” επισκέφτηκε  σήμερα η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Χάρη Λιούρη  και μέλη του Δ.Σ. και ενημερώθηκε για τα προβλήματά τους

Η κ. Τζούφη άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο πρωτογενής τομέας και  που έχουν σχέση τόσο με τις τιμές διάθεσης των παραγόμενων προϊόντων όσο και με το κόστος παραγωγής, το οποίο έχει εκτοξευτεί σε πρωτοφανή επίπεδα λόγω της αύξησης των τιμών γεωργικών εφοδίων (ζωοτροφών, λιπασμάτων, κλπ.) αλλά και της ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα, πετρέλαιο, υγραέριο) με αποτέλεσμα ο αγροτικός κόσμος να απειλείται με αφανισμό.

Μετά από διεξοδικό διάλογο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, αφού εξέφρασε την συμπαράστασή της στα προβλήματα των αγροτών, δεσμεύτηκε για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *