Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πιλοτικό πρόγραμμα καλλιέργειας θεραπευτικής κάνναβης ξεκινά ο δήμος Ιωαννιτών

 

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την παραλαβή των πρώτων φυτωρίων θεραπευτικής κάνναβης


Μετά το πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης στα σχολεία, που ξεκίνησε ήδη ο δήμος Ιωαννιτών, ένα άλλο πρόγραμμα είναι ήδη στα σκαριά και θα ξεκινήσει από τα Λύκεια του δήμου.

Είναι το πιλοτικό πρόγραμμα καλλιέργειας θεραπευτικής κάνναβης που αποτελεί άλλωστε κεντρική κυβερνητική επιλογή και μία από τις μεγάλες επενδύσεις, που προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης και προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο δήμος Ιωαννιτών επιλέχτηκε για την εφαρμογή του προγράμματος κατά την πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου κ. Ελισάφ στον κ. Γεωργιάδη, καθόσον η κυβέρνηση εκτιμά τις καινοτόμες δράσεις στις οποίες προχωρεί ο χαρισματικός δήμαρχος Ιωαννίνων και οι άξιοι συνεργάτες του.

Το πρόγραμμα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αϊβατίδη θα στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, αφού πολλά Λύκεια ζήτησαν να συμμετάσχουν και εκτιμάται, ότι πριν τελειώσει η τετραετία της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, η θεραπευτική κάνναβη θα αντικαταστήσει κάθε καλλιέργεια στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, αποφέροντας ένα καλό εισόδημα στους νέους ειδικά αγρότες της περιοχής μας.
– Μπορεί να μην κατορθώσαμε να γίνουν τα Γιάννενα η silicon valley αυτή την τετραετία αλλά είναι βέβαιο ότι το Λεκανοπέδιο θα γίνει η cannabis valley, δήλωσε με υπερηφάνεια στέλεχος της δημοτικής Αρχής, που θέλει να διατηρήσει προς το παρόν την ανωνυμία του.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *