Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για τα εμβόλια που “αποσύρθηκαν” στο ΓΠΝΙ

 


Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων αναφέρεται στην νέα απόσυρση εμβολίων που έγινε στο ΓΠΝΙ λόγω προβλήματος στην ψύξη, όπου διατηρούνταν.
“Εχθές «αποσύρθηκαν» 75 φιαλίδια εμβολίων αυτή την φορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Λίγες μέρες πριν είχαμε την «απόσυρση» 36 φιαλιδίων στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων. Συνολικά χάθηκαν 555 δόσεις εμβολίων από τις ελάχιστες που έχουν πραγματοποιηθεί στο νομό μας, ως αποτέλεσμα της ομηρίας των λαών της Ευρώπης από την ασυδοσία των φαρμακευτικών πολυεθνικών και την ανυπαρξία δημόσιων μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας”, αναφέρει η ανακοίνωση, που ζητά ” να πολλαπλασιαστούν οι αποκαλύψεις αγωνιστών υγειονομικών, για να βγουν τα «άπλυτα» της πολιτικής της κυβέρνησης στην φόρα.”

“Τα γεγονότα εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τα φερέφωνα της που με μόνο 4% εμβολιασμένου πληθυσμού πανηγυρίζουν για την «τελική ευθεία» στην αντιμετώπιση της Πανδημίας την ώρα που αυτή γιγαντώνεται γι΄ακόμη μια φορά. Αντί να επιδίδονται στην επικοινωνιακή διαχείριση των συνεπειών της πανδημίας, το ελάχιστο που έχουν να πράξουν είναι να ικανοποιήσουν άμεσα τα αιτήματα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών που όχι μόνο αγνοούν αλλά προσπαθούν και να φιμώσουν” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *