Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ένας συμπολίτης μας απαντά στο δήμαρχο που “δεν αντέχει άλλο τη μιζέρια αυτής της πόλης”

 


Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη μας, που σχολιάζει όσα είπε ο δήμαρχος.

Aγαπητέ μου, φίλε, καλημέρα, 

Άδραξα την ευκαιρία να σου γράψω με αφορμή την χθεσινή δήλωση του καθηγητού και Δημάρχου κ. Μωυσή Ελισάφ στον έγκριτο δημοσιογράφο του ITV κ. Β. Ντόκα, που επιμένοντας σε ερωτήσεις για την τύχη του παλαιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη και εκνευρίζοντας τον, τον οδήγησε να δηλώσει ότι δεν «αντέχει άλλο την Μιζέρια αυτής της πόλης».

Νομίζω ότι ο Δήμαρχος ορθά μίλησε, αν και καθήμενος στην δημαρχιακή του καρέκλα σήμερα. Δεν μπορεί η πόλη των Ιωαννίνων να συνεχίζει μια πορεία προς το μέλλον, περνώντας μέσα από μίζερες συμπεριφορές και δράσεις.

Έχει απόλυτο δίκαιο!

 Τι να πρωτοθυμηθούμε για την μιζέρια ορισμένων αυτοδιοικητικών συμβούλων την εποχή της δημαρχιακής θητείας του Δημάρχου των Έργων, Ν. Γκόντα, που κάποιοι ξεροστάλιαζαν έξω από τις δικαστικές αίθουσες καταθέτοντας συνεχόμενες αγωγές και μηνύσεις για να μην κατασκευαστεί το 5άστερο ξενοδοχείο στην θέση του ΞΕΝΙΑ με τον Δήμο να εισπράττει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Πόσο δίκαιο έχει σήμερα ο Δήμαρχος που μιλάει για μιζέρια, που μια ομάδα μίζερων αυτοδιοικητικών ανθρώπων που δεν έβλεπαν μπροστά και δεν επιθυμούσαν την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής προσπαθούσαν με κάθε τρόπο έξω από την πόρτα του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου να ακυρώσουν την επένδυση στο παλαιό ΞΕΝΙΑ.

Δεν μπορεί να συνεχίσει η πόλη να ζει με τέτοιες πρακτικές και μίζερες συμπεριφορές αγαπητέ μου, φτάσαμε στο 2021 ,και πολύ σωστά ο Δήμαρχος μίλησε για αυτή τη μιζέρια κάποιων, είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά σήμερα όπως πολύ καλά προφανώς ο κος Δήμαρχος θυμάται για αυτό το είπε φαντάζομαι, όταν κάποιοι μίζεροι αυτοδιοικητικοί έβγαιναν και φωνασκούσαν και προχωρούσαν σε καταγγελίες στην ελληνική δικαιοσύνη για την μη κατασκευή της κεντρικής πλατείας και του υπογείου παρκινγκ της, κατηγορώντας μάλιστα τον τότε Δήμαρχο για υπόγειες συναλλαγές;

Aν είναι δυνατόν, κύριε Απόκαυκε, να μην έχει δίκαιο ο Δήμαρχος, που τότε ο κος Ν. Γκόντας προσπαθούσε να υλοποιήσει ένα σημαντικό έργο πνοής για την πόλη και κάποιοι μίζεροι αυτοδιοικητικοί να μην επιθυμούν την ανάπτυξη της πόλης, την αποσυμφόρηση από τα οχήματα και την μείωση των καυσαερίων και να τον οδηγούν στα δικαστήρια;

Πόσο δίκαιο έχει σήμερα ο κος Δήμαρχος αγαπητέ μου, πόσο μιζέρια να αντέξει αυτή η πόλη, που χάσαμε το Στρατόπεδο Βελισσαρίου επειδή κάποιοι τότε μίζεροι αυτοδιοικητικοί διαφωνούσαν με τις αγωνιώδης προσπάθειες του τότε Δημάρχου Ν. Γκόντα και του Υπουργού και Βουλευτή Κ. Τασούλα να περιέλθει σε ποσοστό σχεδόν 70% ,το στρατόπεδο στην πόλη των Ιωαννίνων ,πόσο δίκαιο έχει γι’ αυτή την μιζέρια ο Δήμαρχος, αυτό πληρώσαμε οι μίζεροι δεν ήθελαν το 70% και τελικά από την συμπεριφορά τους και την μην στήριξη της πρότασης χάσαμε την ευκαιρία και τα χιλιάδες τετραγωνικά του στρατοπέδου μιας και το Υπουργείο δεν επιθυμεί πλέον να μας δώσει ούτε ένα τετραγωνικό.

Κύριε Απόκαυκε, η μιζέρια δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί την πληρώσαμε ακριβά, όπως με το Γιαννιώτικο Σαλόνι που την εποχή της δημαρχιακής θητείας του Ν. Γκόντα, κάποιοι μίζεροι αυτοδιοικητικοί πήγαιναν σαν ελεγκτές πολεοδομίας και φωτογράφιζαν τις δήθεν παράνομες κατασκευές που είχε δώσει άδεια η τότε δημοτική αρχή και μοίραζαν τις φωτογραφίες στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα να καταστραφούν επιχειρηματίες της πόλης , να λοιδορηθεί ο Ν.Γκόντας και τελικά να αποχωρήσουν οι επιχειρηματίες από το ακίνητο και να βρεθεί σε ολική εγκατάλειψη.

Μακάρι να τον καλέσουν πάλι οι δημότες μας και η παράταξη του όπως τόνισε χθες και να ηγηθεί εκ νέου της παράταξης του και να έχει η πόλη αυτόν τον Δήμαρχο που της αξίζει και λειτουργεί μακριά επιτέλους από τις μιζέριες, των μίζερων αυτοδιοικητικών, που σας περιέγραψα τα παλαιότερα χρόνια, ας ελπίσουμε λοιπόν να τον καλέσουν πάλι για το 2023 και καλά το είπε να τον καλέσουν, διότι τέτοια μεγάλη προσωπικότητα δεν μπορεί να πηγαίνει ακάλεστη πουθενά, ούτε για Δήμαρχος.

Με εκτίμηση

Ο Σιαραβνός συνδημότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *