Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρατεύτηκαν στα Θύμαινα ακόμη και μικρά παιδιά σαν κομπάρσοι για τις ανάγκες φωτογράφισης του σημερινού Πρωθυπουργού;- Ερώτηση στη βουλή

37 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κατέθεσαν σήμερα ερώτηση διερευνώντας τις συνθήκες, τους όρους και τη τήρηση της νομιμότητας στο άνοιγμα της σχολικής μονάδας στη Θύμαινα Φούρνων Ικαρίας το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου για τις ανάγκες της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Η φιέστα στην Ικαρία και οι αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε δεν μπορούν να επισκιάσουν την επιστράτευση σχολικών μονάδων αλλά κυρίως των μικρών μαθητών και μαθητριών που θύμισε σκηνές από ολοκληρωτικά καθεστώτα που στο παρελθόν επιβλήθηκαν ακόμη και στη χώρα μας” τονίζουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρουν ότι προκαλεί η πιθανή καταστρατήγηση των θεσμικών προβλέψεων με στόχο την εργαλειοποίηση ακόμη και των μικρών παιδιών για επικοινωνιακού τύπου ανάγκες του σημερινού Πρωθυπουργού και τη μετατροπή τους σε κομπάρσους για τις ανάγκες φωτογράφισης εντός μάλιστα της σχολικής αίθουσας. Λες και δεν υπήρχε υπαίθριος χώρος διαθέσιμος για να καλύψει τις ανάγκες αυτές!
“Γεννώνται λοιπόν ερωτήματα για τις συνθήκες πιθανής έκθεσης που δημιουργήθηκαν εντός της αίθουσας, τη στιγμή μάλιστα που οι γονείς έχουν κατηγορηθεί κατ’ εξακολούθηση από τους διαφόρους αρμοδίους ως πηγή έκθεσης στον κορωνοϊό όταν βρίσκονται εκτός της σχολικής μονάδας! Υπάρχει δε ιδιαίτερη σύσταση για την αποφυγή συνωστισμού γονέων ακόμη και στις εισόδους των σχολείων κατά την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών”αναφέρουν στην ερώτησή τους στην οποία ζητούν
τις εξηγήσεις του αρμόδιου Υπουργού για το κατά πόσο η επίσκεψη του Πρωθυπουργού εμπίπτει στους λόγους που επιτρέπεται η κατ’ εξαίρεση λειτουργία μιας σχολικής μονάδας και ποια σχετική απόφαση εκδόθηκε και καλύπτει τη λειτουργία του συγκεκριμένου σχολείου της Θύμαινας το Σάββατο 6/2/2021.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *