Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σε πολιτικό θέμα μετατρέπονται οι αποκαλύψεις για τον Λιγνάδη


Πολιτικές διαστάσεις παίρνουν οι καταιγιστικές αποκαλύψεις του #metoo, με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε χθες εξηγήσεις από τον κ. Μητσοτάκη για τη στάση της υπουργού Πολιτισμού στην υπόθεση Λιγνάδη, ενώ από την κυρία Μενδώνη είχε ζητήσει εξηγήσεις και το ΜέΡΑ-25, με ανακοίνωση του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση, που ζήτησε και την παραίτηση Μενδώνη, αν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε δώσει εντολή για την κάλυψη Λιγνάδη επί ημέρες και μέχρι την παραίτηση του, αναφέρεται στις στενές σχέσεις που διατηρούσε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου με τον πρωθυπουργό.

Από κυβερνητικής πλευράς, η προσπάθεια είναι ακριβώς να μην γίνεται αναφορά σε αυτή τη σχέση: στα εκτεταμένα, συχνά πολυσέλιδα, ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις του #metoo και τον κ. Λιγνάδη, οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες της Κυριακής δεν αναφέρουν καθόλου τη σχέση του με το πρωθυπουργικό ζεύγος, αποφεύγοντας να δημοσιεύσουν και τις σχετικές φωτογραφίες. Τη διαβόητη οδηγία στην ΕΡΤ, για προβολή πλάνων/φωτογραφιών του Λιγνάδη που είναι μόνος του και «όχι με άλλους», ακολούθησαν δηλαδή και πολλές εφημερίδες..

Περισσότερα ΕΔΩ 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *