Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ο Περιφερειάρχης συμπεριφέρεται ως Σουλτάνος

Ως “Σουλτανικού τύπου” αντίδραση χαρακτηρίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή  του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων την συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ.Καχριμάνη μετά την γνωστοποίηση της τροπολογίας, που κατέθεσε η κυβέρνηση σχετικά με την διαχείριση των απορριμάτων.

” Η χώρα διέπεται από νόμους και σε κανένα σημείο του νόμου 4555/2018 δεν αναγράφεται “πλην Ηπείρου” επισημαίνει η ανακοίνωση με την οποία καλείται ο κ. Καχριμάνης να “αντιληφθεί επιτέλους ότι θα πρέπει να γίνει μέρος της λύσης και όχι να συνεχίζει να είναι μέρος του προβλήματος, την στιγμή μάλιστα που οι πολίτες της Ηπείρου πληρώνουν δυσβάσταχτους  λογαριασμούς κάθε είδους με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ.”

“Η στάση του κ. Καχριμάνη και στο θέμα των απορριμμάτων κοστίζει πολύ στους Ηπειρώτες (3,5εκ.ευρώ),  ας σταματήσει να τους υπερχρεώνει και ας πράξει τα αυτονόητα, να σεβαστεί τους νόμους που ψηφίζει η ελληνική βουλή” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *