Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
χιούμορ

Συμβολική διαμαρτυρία του Μωυσή Ελισάφ για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό

Την τελετή εκκίνησης του ράλυ Πίνδος με αυτοκίνητα παλιάς τεχνολογίας βρήκε ως αφορμή για να διαμαρτυθεί για την ακρίβεια και τον πληθωρισμό ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Συγκεκριμένα, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα είχε οριστεί να δώσει το σήμα εκκίνησης με τη σημαία του ράλυ, ο δήμαρχος άρπαξε μια σημαία του ΚΚΕ που είχε φέρει κρυφά ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊβατίδης, γνωστός για τη σχέση του με το κομμουνιστικό κόμμα, και επέμεινε να ξεκινήσουν τα αυτοκίνητα με την ανάρτηση της σημαίας του ΚΚΕ.

Ο δήμαρχος με τη σημαία του ράλυ

Προκλήθηκε αναστάτωση και αμέσως κατέφθασε αυτοκίνητο της Αστυνομίας νέας τεχνολογίας αλλά ο δήμαρχος επέμεινε στην συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας.

Ο δήμαρχος με τη σημαία του ΚΚΕ

Πολιτικοί παρατηρητές σχολιάζοντας το γεγονός αναφέρουν ότι η κίνηση του κ. Ελισάφ είναι μια απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι δεν διαμαρτυρήθηκε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν  οι δημότες και ότι είναι φιλοκυβερνητικός.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *