Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι του Νομού Ιωαννίνων

 

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι του Νομού Ιωαννίνων με τα δυσθεώρητα κόστη παραγωγής στην κτηνοτροφία να απειλούν τον κλάδο με αφανισμό, δεδομένου  ότι σχεδόν κανείς κτηνοπτηνοτρόφος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα κόστη αυτά. Παράλληλα το κλείδωμα των τραπεζικών λογαριασμών για κτηνοπτηνοτροφικά δάνεια τα οποία βρίσκονται στην εκκαθάριση της πρώην Α.Τ.Ε, σε συνδυασμό με την αδυναμία πληρωμής των λογαριασμών της Δ.Ε.Η, λόγω της υπέρμετρης αύξησης από την επιβολή της ρήτρας αναπροσαρμογής αλλά και των ασφαλιστικών εισφορών και φόρων, έχουν εντείνει το πρόβλημα.

Τα προβλήματα αυτά επισημαίνει η Ένωση Αγροτών Ιωαννίνων, που με επιστολή της στον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει “σε μια γενναία και μακροχρόνια ρύθμιση των χρεών, η οποία θα δώσει ανάσα στον δοκιμαζόμενο κτηνοπτηνοτροφικό κλάδο, προκειμένου να συνεχίζει να παράγει”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *