Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Βγήκαν μαχαίρια στο τοπικό ΠΑΣΟΚ- Μια συνέντευξη με πολλές ειδήσεις

 

Ρίτα Πουλακίδα

Είχε καιρό να εμφανιστεί στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής. Έτσι η χθεσινή εμφάνισή του στο τοπικό κανάλι ITV και στο δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα πέρα από το ενδιαφέρον που προκάλεσε έβγαλε και αρκετά νέα ή επισημοποίησε όσα από καιρό διακινούνταν στο πολιτικό παρασκήνιο.

Θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής

Η πρώτη είδηση είναι ότι ο Μιχάλης Κασσής επιθυμεί να είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές. Το ενδιαφέρον όμως αυτής της υποψηφιότητας είναι ότι ο Μιχάλης Κασσής με εμφατικό τρόπο δήλωσε ότι δεν προτίθεται να στείλει την αίτησή σου σε “προσωπικά μέιλ”, υπονοώντας σαφέστατα τον Βαγγέλη Αργύρη, που έχει οριστεί από τον κ.Ανδρουλάκη ως επικεφαλής της επιτροπής για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων για τις βουλευτικές εκλογές,

Έτσι για πρώτη φορά επισημοποιείται η ανοιχτή σύγκρουση μεταξύ Αργύρη και Κασσή, για την οποία βοούσε το πολιτικό παρασκήνιο εδώ και αρκετό καιρό.

Μια σύγκρουση μεταξύ δύο πολύ στενών φίλων που κινούνταν στο ίδιο χώρο, που ήταν ο χώρος του πτηνοτροφικού Συναιτερισμού ΠΙΝΔΟΣ, χώρος με μεγάλη παρεμβατική δύναμη στα τοπικά πολιτικά πράγματα.

Για την σύγκρουση αυτή ο κ. Κασσής θεωρεί υπεύθυνο τον κ. Αργύρη , που του έκοψε και την “καλημέρα”, αν συμπεράνουμε από όσα είπε ο κ. Κασσής.

Δήμαρχος χαμηλών πτήσεων

Η δεύτερη σημαντική είδηση είναι η στάση του κ. Κασσή απέναντι στη δημαρχία Ελισάφ. Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Κασσής υπήρξε θερμός υποστηρικτής της υποψηφιότητας Ελισάφ πριν τρία χρόνια και μάλιστα στο δημοτικό διαμέρισμα Περάματος, όπου παλαιός Δήμαρχος ήταν ο κ. Κασσής, την δεύτερη Κυριακή σημειώθηκε εντυπωσιακή  ανατροπή με τον κ. Ελισάφ να υπερτερεί σε ψήφους του κ. Μπέγκα σε αντίθεση με την πρώτη Κυριακή και μάλιστα με αριθμό ψήφων που πλησίαζε την μικρή διαφορά με την οποία ο νυν δήμαρχος κέρδισε τον πρώην δήμαρχο, κάτι που πιστώθηκε ο κ. Κασσής.

Όμως μετά την παρέλευση τριών χρόνων η άποψη του κ. Κασσή για τον κ.Ελισάφ είναι εντελώς αρνητική, αφού τον χαρακτήρισε ως δήμαρχο χαμηλών πτήσεων, απομονωμένο από την κοινωνία, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεγάλου δήμου και ο οποίος άφησε τα δημοτικά διαμερίσματα, όπως το Πέραμα, κυριολεκτικά στην τύχη τους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο κ. Κασσής υπαινίχθη ότι θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να συνεργαστεί με τον κ. Μπέγκα, τον οποίο βέβαια στήριξε και στηρίζει ο κ. Αργύρης με τον οποίο βρίσκεται στα μαχαίρια ο κ. Κασσής, γεγονός που τον οδήγησε να στηρίξει το 2019 τον κ. Ελισάφ.

Ποιος είπε ότι η τοπική πολιτική σκηνή δεν έχει την πολυπλοκότητά της και το ενδιαφέρον της;

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Κασσή:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *