Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Η ZOINOS WINERY το επόμενο Σαββατοκύριακο ανοίγει και πάλι τις πόρτες της στο κοινό

Η ZOINOS WINERY  μετά από δύο χρόνια ανοίγει και πάλι τις πόρτες της και προσκαλεί  το κοινό το Σάββατο και την Κυριακή 28-29 Μαΐου 2022 (11:00 – 19:00) στο Οινοποιείο της στη Ζίτσα για να το  ξεναγήσει στους χώρους της, στην τέχνη της οινοποίησης, της απόσταξης και της παλαίωσης οίνων και αποσταγμάτων.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτων, συνοδεία Ηπειρωτικών εδεσμάτων και μουσικών ακουσμάτων καθώς και ξενάγηση στον αμπελώνα και στους χώρους του οινοποιείου και του αποστακτηρίου.

Επίσης θα γίνει γνωριμία με τα προϊόντα της Μικροζυθοποιίας Στάλα και παρουσίαση των νέων προτάσεων στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της ZOINOS WINERY και της Ζυθοποιίας Ηπείρου.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *