Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ιωαννιτών: Απελπιστική η κατάσταση στις γειτονιές με την αγανάκτηση των κατοίκων να κορυφώνεται

( Φωτογραφία απέναντι από το Δημοτικό Ωδείο στην πλατεία Νεομάρτυρος Ιωάννου)

Μπορεί κάνοντας χιούμορ σε άλλο δημοσίευμα να γράψαμε ότι η Δημοτική Αρχή νοίκιασε κατσίκια, προκειμένου να φάνε το χορτάρι που κατακλύζει πάρκα, πλατείες, δρόμους και δημοτικές εκτάσεις, όμως η κατάσταση δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα.

Από παντού φτάνουν στο σάιτ μας διαμαρτυρίες συνδημοτών που με τα χειρότερα λόγια διεκτραγωδούν την κατάσταση που επικρατεί στη γειτονιά τους αλλά και σε άλλα τουριστικά σημεία της πόλης και μας στέλνουν φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει μια κατάσταση καθόλου κολακευτική για την πόλη μας, την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος σε συνεντεύξεις του σε Αθηναϊκά ΜΜΕ επαίρεται για τις επιτυχίες του στα τρία χρόνια που διοικεί την πόλη.

( Στη φωτογραφία απεικονίζεται η κατάσταση που επικρατεί στη λεωφόρο Κάρολου Παπούλια στην παραλίμνια περιοχή)

Και ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κάνει έκκληση στην ατομική ευθύνη των δημοτών και τους ζητά να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους, απομακρύνοντας χόρτα και εύφλεκτα υλικά για να μην έχουμε πυρκαγιές, ο δήμος παραβιάζει πρώτος τους κανονισμούς, δίνοντας το κακό παράδειγμα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε το site aftodioikisi.gr στους δήμους της Ηπείρου οι δημότες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις των δημάρχων με πρώτο και χειρότερο τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Ελισάφ, αφού οι ερωτηθέντες στο δήμο Ιωαννιτών δήλωσαν κατά 67% ότι δεν είναι ευχαριστημένοι στο ζήτημα της καθαριότητας και σε ένα μεγάλο ποσοστό  ζητούν την μη επανεκλογή του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *