Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η άμπωτις, μεγαλοφυές σχέδιο του Μητσοτάκη!

 


Μεγαλοφυές σχέδιο του Μωυσή- Μητσοτάκη- ένα χρόνο μετά το έπος του Έβρου- βρίσκεται εν εξελίξει προκειμένου να δοθεί ένα οριστικό τέλος στον Τουρκικό επεκτατισμό.

Από χθες τα νερά στις θάλασσές μας άρχισαν να υποχωρούν, κάτι βέβαια που κάποιοι ανόητοι επιστήμονες το αποδίδουν στην έλξη της σελήνης, προσθέτοντας και άλλα ευτράπελα που είναι ανάξια σχολιασμού.

Όμως η άμπωτις, που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στις Ελληνικές ακτές, είναι μέρος ενός μεγαλοφυούς σχεδίου του Μωυσή, που με τις υπερφυσικές του δυνατότητες, αντί να ανοίξει τα νερά στο Αιγαίο και να προχωρήσει ο Ελληνικός στρατός, αυτός αιφνιάζοντας τους πάντες τα αποσύρει, προκειμένου το Αιγαίο να μετατραπεί σε βάλτο, όπου θα ακινητοποιηθεί ο Τούρκικος στόλος και τα πάσης φύσεως ωκεανογραφικά και έτσι να μη μπορέσουν να φτάσουν ποτέ στο Πασαλιμάνι.

Στη συνέχεια το σχέδιο προβλέπει την καταστροφή του Τουρκικού στόλου, την υπογραφή συνθήκης ειρήνης, καλύτερης και από αυτής των Σεβρών και την επάνοδο των υδάτων σε ένα free Τούρκων Αιγαίο πέλαγος.

Αυτή είναι άλλωστε και η αιτία που ο Αρχιστράτηγος Κυριάκος έχει χαθεί τις τελευταίες ημέρες από το προσκήνιο, γιατί είναι απασχολημένος με την επιτυχία του εθνικού αυτού σχεδίου, αφήνοντας τις εσωτερικές υποθέσεις στη δικαιοδοσία του Χρυσοχοίδη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *