Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Ποιοι θέλουν ο κ. Καχριμάνης να έχει την τύχη του Π. Ψωμιάδη

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Ήπειρο οι πληροφορίες ότι ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης παραπέμπεται στο πειθαρχικό Συμβούλιο με απόφαση του κ. Μιχελάκη, Γ. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου- Δ. Μακεδονίας με την κατηγορία της παράνομης ανάθεσης έργου.

Στο πολιτικό παρασκήνιο διακινούνται διάφορα πολιτικά σενάρια που φτάνουν μέχρι τη διατύπωση της θεωρίας, σύμφωνα με την οποία το Μέγαρο Μαξίμου  βρίσκεται πίσω από την δίωξη, προκειμένου να απαλλαγεί από τη μακρόχρονη παρουσία του κ. Καχριμάνη, ο οποίος με την αυτοδύναμη παρουσία του δεν εξυπηρετεί τα σχέδια κύκλων του Μαξίμου.

Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια επανάληψη της υπόθεσης του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εκπαραθυρώθηκε κατηγορούμενος για πειθαρχικές παραβάσεις, ανάλογης βαρύτητας με αυτές που καταλογίζονται στον κ. Καχριμάνη.

Πάντως επισήμως οι παρατάξεις επιφυλάσσονται να πάρουν θέση, περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της παραπομπής του Περιφερειάρχη Ηπείρου, όπως έκανε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο κ. Σπύρος Ριζόπουλος, που εδώ και τρία χρόνια αντιπολιτεύεται σκληρά και αμφισβητεί το καθεστώς Καχριμάνη.

Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου δήλωσε ότι δεν θέλει να πει τίποτε επί του παρόντος και αναμένει τις επίσημες εξελίξεις:

 

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *