Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΝΔ: Οι πολιτικές οικογένειες καλά κρατούν στα Γιάννενα

Μπορεί ο πρωθυπουργός να ισχυρίζεται ότι οι εκλογές θα γίνουν σε ένα περίπου χρόνο από τώρα, δηλαδή στο τέλος της τετραετίας, όμως είναι τόσα πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκηρυχθούν εκλογές.

Στην τοπική ΝΔ από καιρό έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου με τα προβλήματα να είναι πολλά, μιας και η φθορά της κυβέρνησης και το εκλογικό σύστημα περιορίζει τις δυνατότητες για να επανακλέξει το κυβερνητικό κόμμα 4 έδρες.

Με το μέλλον των τωρινών βουλευτών να είναι άδηλο και αβέβαιο, αφού υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να εκλεγεί ακόμη και 1 (ένας) βουλευτής, οι τοπικοί παράγοντες του κόμματος αλλά κυρίως τα πολιτικά τζάκια της ΝΔ έχουν αποδυθεί σε μια προσπάθεια για την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού στο νομό με ορίζοντα τουλάχιστον εικοσαετίας.

Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι στα πολιτικά στέκια της πόλης ακούγονται μετ’ επιτάσεως οι φήμες ότι δύο πολιτικά τζάκια των Ιωαννίνων προετοιμάζονται να ρίξουν στον εκλογικό στίβο τους γόνους τους, μια ταχτική που ακολουθείται κατά κόρον στη ΝΔ.

Στους επόμενους μήνες θα επιβεβαιωθεί, αν έχουν βάση οι προθέσεις των κ. Τασιούλα και Καχριμάνη να κατέβουν υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές οι γιοι τους, που μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχαν καμιά συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, έχουν όμως εξασφαλισμένη εκλογική πελατεία από τους γονείς τους.

Και το ερώτημα είναι, πότε θα αξιοποιηθούν τα άτομα που συγκρότησαν τοπικά το μητρώο στελεχών και που περιμένουν ματαίως την αξιοποίησή τους;

Το πρόβλημα όμως για αυτά είναι ότι, αν και έχουν τα κατάλληλα προσόντα, δεν έχουν μπάρμπα ή καλύτερα πατέρα στην κορώνη…

Ο ωτακουστής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *