Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Την επόμενη Κυριακή οι εκλογές για τους συνέδρους και τα τοπικά καθοδηγητικά όργανα

Τον αριθμό των συνέδρων που θα εκλεγούν γνωστοποίησε το Κίνημα Αλλαγής, ενώ παράλληλα έγιναν γνωστές και οι προτάσεις για το νέο όνομα του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την επόμενη Κυριακή στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών Επιτροπών και της Νομαρχιακής Επιτροπής  θα εκλεγούν και 70 σύνεδροι με την παρακάτω κατανομή κατά δήμους:

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ  3

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ 3

ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ 1
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ 11
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 44
ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 3

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 2

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ 3

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602 , οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη μέλη καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Στο Συνέδριο θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος, όπου ανάμεσα στις προτάσεις είναι το «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» και το «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη», ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν κι’ άλλες καθώς και αν το σήμα θα είναι ο γνωστός ήλιος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *