Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στον «αέρα» διανομή σχολικών βιβλίων, τηλεκπαίδευση, myschool

 Παραιτήθηκε το ΔΣ του ΙΤΥΕ Διόφαντος –
Κίνδυνος για σχολικά βιβλία, myschool, τηλεκπαίδευση, ακόμα και για τη
μισθοδοσία εκπαιδευτικών!

Όπως αποκαλύπτει το.alfavita.gr στον «αέρα» βρίσκεται η παραγωγή και διανομή των σχολικών βιβλίων, καθώς τα μέλη του ΔΣ του ΙΤΥΕ Διόφαντος που συντονίζει και υλοποιεί τη διαδικασία παραγωγής και διανομής των διδακτικών βιβλίων σε όλα τα δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, παραιτήθηκαν ομαδικά!

Ταυτόχρονα, σε κίνδυνο βρίσκεται η υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης, η λειτουργία του MySchool, το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και η μισθοδοσία εκπαιδευτικών, καθώς o I.T.Y.E. εκτός από να παράγει τα σχολικά βιβλία είναι ερευνητικός και τεχνολογικός φορέας με σκοπό την έρευνα και την αποτελεσματική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.).

Περισσότερα ΕΔΩ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *