Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Οικονομία

Γιάννενα, πρώτα στ’ άρματα, στα γρόσια και το …φυσικό αέριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Energean Gas θα βρίσκονται τη Δευτέρα στα Γιάννενα, προκειμένου να ξεκινήσουν συνεργασία με τον κ. Καχριμάνη με στόχο να προχωρήσουν πιο γρήγορα  οι εξορύξεις αερίου στην περιοχή μας…

Πριν 3 μέρες ο Πρωθυπουργός, σε μία νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, ανακοίνωσε την επιτάχυνση των ερευνών για την εξόρυξη φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

Χθες ο Πρόεδρος της Βουλής κ.Τασούλας συναντήθηκε με εκπροσώπους της εταιρίας και συζήτησαν σχετικά με τις εξορύξεις στα Ιωάννινα, όπου οι έρευνες βρίσκονται στη 2η ερευνητική φάση.

Η ξαφνική σπουδή να εκκινήσουν οι εξορύξεις αλλά και ο καθαρά επικοινωνιακός χειρισμός του θέματος δημιούργησαν έντονες ανησυχίες τις οποίες προσπάθησε να καθησυχάσει ο κ. Μαθιός, διευθ. σύμβουλος της εταιρείας, που δήλωσε ότι: «οι τοπικές κοινωνίες δεν πρέπει να ανησυχούν. Η περιοχή, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, είναι μακριά από τις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιβαλλοντικά περιοχές”

Οι εκτιμήσεις είναι ότι εντός του 2023 μπορεί να ολοκληρωθούν οι εργασίες όρυξης ερευνητικής γεώτρησης στο οικόπεδο των Ιωαννίνων με τον κ. Καχριμάνη να φιλοδοξεί να γίνει ο …εμίρης της Ηπείρου και τα Γιάννενα, πρώτα στ’ άρματα, στα γρόσια και το φυσικό αέριο.

Ο ωτακουστής της Άνω πλατείας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *